Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wchodze dzisiaj na konto i nie mam eq

sebsa2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP 20 zł to "pff" nic że tak powiem ludzi okradają nawet na kilka set złotych , a ty przy tym to nic . Popatrzcie sobie filmy na yt ile tego jest.

@sebsa2011

I jakieś info ? Coś robisz aby odzyskać itemy?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

jesli +300 zl to na policje a jesli nie to do suportu a jak za mlody na plicje jestes to przeczekaj tez tak mialem stracilem na pl 43 lvl woj eq warte +100zl s26 ^^ 30-40 zl na is wydane

Opublikowano

A jakieś dowody posiadasz , że miałeś to eq warte +300zł ? Jeśli tak to na support . Jak to nic nie da to na Policje .

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

no eq warte z 200zl +

co mi wogle da napisanie do supoortu wogle duzo zainwestowalem w ta postac mialem na niej pro eq i 1kkk

i jeszcze pro eq na dropku

Opublikowano

Zobacz czy jakiegoś syfu na kompie nie masz.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

no eq warte z 200zl +

No możesz iść na policję ale raczej za dużo to Ci nie da, proponuję o tym zapomnieć i zacząć grać od nowa.

Mi już chyba z 10 - 15 kont okradli, taki metin ...

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

juz nic nie zrobisz chyba ze to na pl to idz na policje ale to malo da wiec jak lubisz bardzo metka proponuje jakiegos priva moze harda

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

NIE wchodzilem na zadne strony typu doladuj yang tylko niby gm d mnie napisal akurat bylem na kamera mod i myslalem ze to prawdziwy GM kazal wejsc zeby zobaczyc za co ban na jakas strone :banlist-metin2.pl teraz wiem ze takie cos nie istnieja teraz jak przeliczylem eq warte 300+ nie 200+

Opublikowano

NIE ZNAL NIKT PASOW OPRUCZ MNIE A JAK BYM NAPISAL DO SUPORTU TO MAM SZANSE ODZYSKAC ?

I NA INNE GRY I WOGLE MAM INNE HASLO I LOGIN

tRUDNO JAK NIE DA RADY ODZYSKAC EQ NO TO KONCZE Z METIN2 WOGLE MNIE TO WKURZYLO OSTATNIO W MESIOCU TROCHE WYDALEM NA POSTAC NA PODWOJNY DROP I PD I NA MARNE

Opublikowano

sam napisałeś, że dałeś się ujebać na tą 'listę banów'. to, że jesteś pojebany i w takie świństwa wchodzisz to już tylko twoja wina. mi od 3 lat nigdy nic nie ukradli..

Opublikowano

Napisal ze byl na stronie blacklist cos takiego wiec po co spamujecie z skanowanie komputera ??? Jego wina ze na taka strone wbil moim zdanime mozna zamknac stracil przez wlasna glupote

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy wchodzą na stronki typu "doładuj yang" , a później płaczą, że ich okradli. Ja gram w metina 4 lata i ani razu mnie nie okradli!

70722917690437250339.png

Najlepszy serwer metin2 !

Start już niebawem !

Opublikowano

Jeśli konta masz na adresach e-mail na WP.PL to napisz do nich, aby Ci wysłali spis IP, które logowały się na pocztę. Może będzie tam jakiś podejrzany adres, kto wie? Który mógł zobaczyć Twoje passy!

Polecam przeskanować komputer!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...