Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Informacje o trafieniu

Eliot1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, ma ktoś tutorial lub linka do takiego motywu: gdy strzele to będzie widać ile mu zabrałem albo gdy dostane to widać ile dostałem. Chyba wiecie o co chodzi. I czy to jest legalne?

Opublikowano

Teoretycznie wg nie życzy sobie tego typu modów[w patchu 7.0 bodajże zablokowano otm], w praktyce jest to niewykrywalne.

Opublikowano

Znajdziesz w spisie, znajdziesz w spisie, ale stary jak ja prubowałem szukać, to konczyło się na "przeterminowanych" modach. Byłbym BARDZO wdzięczny gdybyś pomógł :D

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

W patchu 7.0 [chyba] wg zablokowało otm, według nich interfejs gry będzie w stanie niedługo zastąpić wszelkie mody. Że się nie doczekaliśmy tych zmian inna sprawa. Min. dla tego zniknął z otm celownik wydany przez Nickolasa Silvera, który porzucił pracę nad modem.

Opublikowano

ja jakoś mam ten mod i w niczym mi to nie przeszkadza, i nie jest to wykrywalne ani zabronione (przynajmniej nie słyszałem). jak coś to ściągałem właśnie ze spisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...