Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC ll vs AC:B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Dzisiaj lub jutro wybieram siędo Empik'u i mam zamiar kupić Assasin Creed. Niestety mam dylemat. AC ll czy AC Brotherhood ? Nie grałam w 1 więc boję się, że nie zrozumiem fabuły a Brotherhood może się zdawać nudne i mogę mieć mało swobody. (czytałam opinie) Więc tutaj dylemat i proszę pisać co wy byście zrobili na moim miejscu. :)

Dziękuję !

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Przeszedlem 2 i jest nawet fajna,a co do 1 to pogralem w to moze 3h i nie odpalilem wiejcej.Strasznie nudna.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Żeby zrozumieć trzeba grać we wszystkie części zaczynając od jedynki. A jeśli Ci na tym nie zależy to polecam kupić dwójkę bo dłużej pograsz i jest nieco ciekawsza.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

w broterhoodzie masz jesszcze multiplayer, ale multi i tak jest monotonne i nudne wiec nie ma co. Kupuj II lepsza pod wzgledem fabuly i ogolem sie fajnie gra ;)

////////// w listopadzie AC 3 <333333333333333333333333

Opublikowano

Ciekawsza i dłuższa fabuła pojawia się w AC 2. Plusem BH jest multi, którego w dwójce brak. Grafika taka sama. Może minimalne (b. minimalne) poprawki w bh, ale to ten sam silnik więc..

Kup obie, ale jeżeli w grę wchodzi tylko jedna to dwójka powinna być lepsza ;)

@Down

No niby tak, ale akurat 1 to Altair, a 2 to Ezio czyli to już nie będzie tak widoczne. Inaczej by było z dwójką i bh ;D.

Ale zrób najlepiej tak jak pisze Heniu. Może uzbierasz kasy na bh w między czasie ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Pobierz sobie jedynkę, przejdź ją i dopiero kup dwójkę. Zaczynając od środka fabuły nie będziesz wiedział ocb. sam się przekonałem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

A ja gram w 2 nie przechodząc 1 i wiem o co chodzi wystarczy poczytać w internecie

Brotherhood dośc krótki polecam AC2

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja bym kupił AC2, dlaczego? jest o wiele dłuższa, jest bardziej ciekawsza i przynosi wielką frajdę. Grałem we wszystkie części i AC2 podobała mi się najlepiej(fabuła) znaczy oprócz Reveleiszyn.

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Wez II, dluzsza fabula oraz ciekawsza.

Ps. Sry, za brak polskich znakow, angielski windows.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...