Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]sposób na kowala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na kowala dropnołem 36 ribów +0 nie które z dobrymi średnimi i mam zamiar je ulepszać. ma ktoś jakiś sposób z góry dziękuje

Opublikowano

tak ale kowal gildijny jak na s26 jest bardzo drogi coś słyszałem na temat szczęścia w grze można sprawdzić u starszej pani zna ktos jakieś inne sposoby jaka metodą najlepiej ulepszać albo coś ???

Opublikowano

no jak masz pecha(losowo w każdy dzień) to mozesz kupic za chyba 20k od babki talizman karmy. on dodaje chyba 2-3% więcej na ulepszenie,tak samo pierscien lucy/rekawice króla przepowiedni.:)

pzdr.

Opublikowano

no jak masz pecha(losowo w każdy dzień) to mozesz kupic za chyba 20k od babki talizman karmy. on dodaje chyba 2-3% więcej na ulepszenie,tak samo pierscien lucy/rekawice króla przepowiedni. :)

pzdr.

BZDURA !!!

Szczęście u staruszki ma tylko wpływ na drop yang. Amulet Karmy działa tylko na to, że masz trochę wiekszy drop yang, kiedy masz pecha.

A pierścień lucy, rekęwice przepowiedni itd. dają całkiem co innego, poczytaj sobie na wiki kolego, zanim coś napiszesz, bo głupoty gadasz a nic sie nie znasz

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Ja mam sposób.

1.Musisz nie mieć pecha.

2.Pokupuj bronie 2-ręki jeżeli to rib tak na 1 czy 5 lvl pal je dotąd aż zjara na +1 relognij i rób do zawsze mi robiło itemy z +5 - +9 bez spalenia u zwykłego kowała robiłem :P

EDIT@

BZDURA !!!

Szczęście u staruszki ma tylko wpływ na drop yang. Amulet Karmy działa tylko na to, że masz trochę wiekszy drop yang, kiedy masz pecha.

A pierścień lucy, rekęwice przepowiedni itd. dają całkiem co innego, poczytaj sobie na wiki kolego, zanim coś napiszesz, bo głupoty gadasz a nic sie nie znasz

Bzdura to ty jesteś idioto ja miałem Wielkie szczęście to zrobiłem u kowala z +3 na +9 FMS i Jelonka +1 na +9 a z pechcem od +0 - +4 palił

Opublikowano

Te wasze "metody" to bujda na resorach. @2xUP co ty palisz ze wymyslasz takie rzeczy? Co ma logowanie do prawdopodobienstwa? A pech u staruszki to tylko Yang. Lzy bogini talizmany itd nic nie daja. Jak masz riba dobre srednie to machnij sie na bodzie. Nie pozalujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...