Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Odradzam Się Po Kolejce

RIXAR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu po kolejce, kiedy np.: zostanę zabity i przegramy tą kolejkę to mnie nie odradza a innych już tak i biegają grają i się zabijają ^^ < tu już taki joke ode mnie ^^>, a teraz na serio wiecie co mogę zrobić?

Opublikowano

Elo ja neta nie mam słabego 768kb/s i na niczym lagów nie mam to po 1 a po drugie to nie jestem pani ^^

Opublikowano

Masz tak zawsze, czy tylko czasami ?

Bo wiadomo, czasami można jakiegoś chwilowego laga złapać.

Jak masz tak często, to raczej wina neta.

Warrock potrzebuje większego neta, niestety <_< .

@Down 1mb/s to chyba minimum. Przy 2mb/s już raczej powinno być dobrze.

Opublikowano

ja mam 512mb i też się nie respie nie wiem czemu, chyba to jest jakiś bug bo lag pewnie nie -.-

o.O
Specjalista
Opublikowano

Co ma do tego szybkość dostaw internetu , bądź jego opóźnienia? Gra dostaje takie zadanie , by zrespić gracza w danej chwili i robi to nawet z 5 sekundowym opóźnieniem w przypadku tzn. lagów. To nic innego jak bug tej gry , taki sam jak ping 999 , 360 , bunny hoop itd.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

to jest zwykly bug ;] Jak po zaladowaniu mapy odrazu Cie zrespi i nie zdazysz wybrac branch i wcisnac OK. Wtedy musisz zrestartowac mape..

Wszystko sie kiedyś kończy.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...