Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival dedyk] ! [24/7]

Piter7898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Survival 24/7

Wersja [1.1]

Jeżeli masz 1.2 pobierz minecraft version changer.

Pluginy:

-iConomy

-Ichest shop

-lwc

IP : s1.mycrafts.pl:20015

Zapraszam do gry

Opublikowano

Ja jestem chętny na administratora, ogarniam komendy ale niestety mam 13 lat. Jeżeli będę potrzebny to napisz :) (Nie jestem takim zjebusem jak co niektórzy z mojego rocznika) :)

Opublikowano

Ja jestem chętny na administratora, ogarniam komendy ale niestety mam 13 lat. Jeżeli będę potrzebny to napisz :) (Nie jestem takim zjebusem jak co niektórzy z mojego rocznika) :)

Nie polecam ufać temu użytkownikowi. Usunął spawn itp. Bany dal. Jego nick w minecraft taki sam jak na mpc.

Teraz czeka was przez niego budowa nowego spawna.

Opublikowano

Piter7898

Może to jest dedyk ale mapa była koszmarna. Najpierw zrób coś porządnego a potem reklame serwera tu wpuszczaj.

Opublikowano

Nie polecam ufać temu użytkownikowi. Usunął spawn itp. Bany dal. Jego nick w minecraft taki sam jak na mpc.

Teraz czeka was przez niego budowa nowego spawna.

Head Admin to taki "no-ogar", daje admina byle komu, poza tym da się odzyskać mapę, ale zastanowię się czy powiedzieć Ci jak :P
Opublikowano

Head Admin to taki "no-ogar", daje admina byle komu, poza tym da się odzyskać mapę, ale zastanowię się czy powiedzieć Ci jak :P

To nie oznacza, że należy być chamem.

Mam to, gdzieś czy to podasz. Radze nie ufać użytkownikom, typowe dzieci 13 lat :)

Opublikowano

To nie oznacza, że należy być chamem.

Mam to, gdzieś czy to podasz. Radze nie ufać użytkownikom, typowe dzieci 13 lat :)

I masz nauczke na następny raz, admina się nie daje komuś obcemu, chyba, że masz do niego zaufanie i wiesz, że nie usunie Ci mapy .
Opublikowano

I masz nauczke na następny raz, admina się nie daje komuś obcemu, chyba, że masz do niego zaufanie i wiesz, że nie usunie Ci mapy .

Nauczkę to będziesz mieć jak ktoś ci wpierdoli za krzywe akcje ;)

PS. Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...