Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem.. rower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś poszedłem se na rower. Jako, że w tym roku nie jeździłem - chciałem się rozgrzać. Pojechałem więc do babci... lecz tej nie było. Więc zrobiłem cofkę do domu. Razem zrobiłem około 40 km. I teraz gdy wchodziłem do domu czułem się jakbym miał nogi z waty, lub zanik mięśni. Po drodze do pokoju mało co się nie wyjebałem. I tu pytanie. Jeżeli ktoś już to miał to co to jest i po ilu dniach przechodzi?

graphic.png

Opublikowano

40 km to mało :D ja jadąc 60km czuje się dobrze a dlatego że mam wyćwiczone nogi.

Prześpisz się i Ci przejdzie, lub rano będą Cie tak nakurwiały nogi że...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

@up. Ciekawe jakbyś pod górkę zapierdalał - czy byś tyle przejechał. Spowrotem było trochę lepiej, ale wiatr we mnie dmuchał.

Jakbym teraz miał biec to bym se zęby wybił :D

graphic.png

Opublikowano

Głupszego tematu się nie dało napisać?

Logiczne, że po takim przemęczeniu nogi będziesz miał z "waty" skoro siedzisz ciągle przed kompem, a nie ćwiczysz.

Przejdzie jak odpoczniesz...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nogi z waty prawdopodobnie od siodełka.

Potrwać to powinno do rana i w jakiś sposób może Ci łapnąć dolną część pleców.

Jeżeli chodzi o tą niższą część nóg to jest duże prawdopodobieństwo na wykurwiste zakwasy z 3/4 dniowe ;)

Powodzenia

hersygna.png
Opublikowano

to co up nie jeździłeś i zrobiłeś te 40 km i mięśnie dostały adrealiny. Myślę że rano nogi będą boleć.

Ps:

Po drodze do

pokoju

mało co się nie wyjebałem. Myślałem że się po płacze ze śmiechu

:D

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

TO ZANIK MIĘŚNI EW. MÓZGU DZWOŃ PO RODZICÓW ALBO OD RAZU PO POGOTOWIE, MASZ MALO CZASU ZANIM TWOJE MIĘŚNIE ZANIKNĄ NA STAŁE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...