Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]gdzie mam grac xdd

Irioth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , piszę ten temat , bo chce pograc w prywatnego lc , zaproponujcie mi jakiegoś , co szybko leci exp , i szybko mozna ogarnac ;)

Podawajcie nazwy ;>

Z góry dzięki xD

Opublikowano

Polecam lc 777 :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

a ja polecam lc 777 wiele razy probowalem zagrac na innym ale 777 jest najlepszy a jak nie wiesz co wybrac sam poprobuj pozdrawiam

Opublikowano

Słuchaj jeśli nigdy nie graleś na privach to zagraj na 777 gdy wbijesz duzy lvl to zagraj na destiny .Destiny jest bardziej odjazdowe nowe eq ,IS , oraz wieksze lvl . I lepszy exp i pu. oraz cash za sms

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Czy destiny to Polski priv?

Jak nie to jaki?

Ja gram na lc 777 ciężko mi się gra szukam jakiegoś gdzie jest exp jeszcze łatwiejszy

Opublikowano

LC 777 blok 50% i jazda :) jest git ^^

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

POLECAM TEN teraz go znalazłem klienta już sciągam niby na start 100 lv i skille za free

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano
Na Destiny w 2 dni wbijesz 165 ..

A później zastanówcie się co później będziecie robić jak max lvl hmm nic ? Ja wbiłem w tydzień tam max lvl Oczywiście to kwestia czasu Ja go nie miałem zbyt dużo na grę Na 777 gram niecały rok i mam specjaliste 165 Jaka różnica ?

Mój komputer:

Opublikowano

A później zastanówcie się co później będziecie robić jak max lvl hmm nic ? Ja wbiłem w tydzień tam max lvl Oczywiście to kwestia czasu Ja go nie miałem zbyt dużo na grę Na 777 gram niecały rok i mam specjaliste 165 Jaka różnica ?

wbij w tydzień 1-200 od zera załatwiając wep 200+14, 180+15 itp. =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Jak lubisz hardkoor zapraszam na lc usa !!

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Ja zawsze gram od zera na każdym serverze Nie kupuje kont bo czuje się nie swojo :P Nauczycielka teraz mam prace ale jak będe miał wolne to ci wbije :)

// Zbędna dyskusja :) - post nie na temat // - zielinskipawel4

Mój komputer:

Opublikowano

Podoba mi się okropnie LC chociaż tylko na PL grałam , może jakiś chłopak pomoże mi ogarnąć jakiegoś priva , GG : 35035970 .

Opublikowano

jak masz cash to wszystko da sie zrobic teras te wepy chodza tanio

Pomogłem daj Like

Opublikowano
Podoba mi się okropnie LC chociaż tylko na PL grałam , może jakiś chłopak pomoże mi ogarnąć jakiegoś priva

Jak coś mogę ci pomóc ogarnąć jakiegoś priva Napisze na gg jak chcesz to odpisz

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...