Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moje Bronie ;d Look ;P

iLoveLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może przez tego moda co masz?

Dawno nie grałem w WR ale chyba nie ma dalej modów a te wszystkie zmiany to jak sie kupi red weapon pack czy coś takiego sorki naprawde z pół roku nie grałem albo i wiecej

:P no no KOX ^_^ Moje zdanie brzmi tak to jest "wizual" cofłeś kalendarz albo hmmm... nic innego nie wymyśle :P

10pu0d4.png

Opublikowano

Hah Dobre Kalendarz + Gra=Bronie na prawie 2 lata ;D

1300dni to 4lata nie prawie 2:P. Zdejmij katane, bo wolniej sie z nia biega niżeli z pięsciami ;<

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

chłopie jak byś chciał miec na tyle czsu to albo retail na 10 lat albo w ch*** kasy wydac :P sądzę , że cofnełeś kalendarz ^^

Opublikowano

Cóż może ma kasę i nie ma na co wydawać ,lub prosty wizual

Opublikowano

moze dla pewnosci wez nagraj filmik i pokarz tam godzine date i oczywscie te bronie :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Ale wy jesteście głupi... przecież on to zmodyfikował...;) Jakby miał te bronie to by się wieęcej udzielał na forum... A ja mam Tmp9 i ak47 camo na 3665 dni....;d

Opublikowano

Dobra teraz odpowiedź . TO NIE PRZEZ MODA ! MOD MÓJ ! I TAK MACIE RACJE COFŁEM DATE ! LIKE DLA TYCH CO ZGADLI ;**

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

jak dla mnie bez sensowny temat : /

i do tego jest już do takich screenów przeznaczony temat... za coś takiego poiwnien być warn...-.-

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...