Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wojna Gildii][Survival][1.2.3][24/7][23 sloty][Ranking Zabójstw!]WarCraftMC

Golima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=WarCraftMC

Dlaczego właśnie ten serwer ?

Jest wiele czynników kierujących grą na tym serwerze.

1) Licznik Zabójstw - Ranking/ Jak zarobić ?

Na serwerze funkcjonuje plugin, który prowadzi ranking zabójstw. Dzięki niemu możecie zarabiać kasę oraz sprawdzić kto jest najlepszym zabójcą na serwerze. Dodatkowo Co tydzień bd rozdawane nagrody za pierwsze 3 miejsca. Nagrodami bd zestaw uzbrojenie i pancerzy z enchantami :) Także warto się starać i co najważniejsze grać i nie dać się zabić ; )

2) Frakcje - Wojny Gildii

Ten plugin podbił serce niejednego gracza. Czysty survival byłby nieco nudny, gdyby nie wojna z innymi frakcjami, podbijanie terenu, grabieże itp.

Na serwerze każdy może założyć frakcje i zajmować teren.

3) Fair Play PvP

O co chodzi ? Wkurza Was jak ktoś Wam tp się podczas walki ? Albo zrobi disconect ? Teraz możecie się o to nie martwić. W momencie, gdy zaatakujemy gracza obydwoje wpadamy w tryb tzw. "Combat". W tym trybie komendy do TP są wyłączone. Disconect=ŚMIERĆ. Także na tym serwerze możecie walczyć po "męsku" :)

4) Anty-Xray

Wysokiej klasy anty-xray zapewnia Wam uczciwą rozgrywkę ! Nie ma diaxo-ludzików, no chyba że jesteś Vip :) W przeciwieństwie do wielu serwerów Survival, my te zabezpieczenie posiadamy.

5) No-Lags

Na wielu serwerach, szczególnie tych po 50+ slotów są lagi. Jest to po prostu fałszywy wabik na graczy, gdyż ludzie podciągają swoje maszyny do granic możliwości, a w efekcie mamy lagi. U nas mamy 23 solidne sloty i 0 lagów. Ponadto odpowiednio dobierane pluginy i codziennie śledzenie przeze mnie aktualizacji wtyczek zapewnia Wam stabilność serwera. Nie ma znikającego eq po restarcie oraz innych nieprzyjemnych niespodzianek.

5) Skille i umiejętności

Na serwer wprowadziliśmy plugin mcMMO, który dodaje nam trochę ciekawych skilli i umiejętności. Im wyższy level w danej umiejętności tym większa szansa na podwójny drop oraz silniejsze skille i krótszy czas oczekiwania na ich użycie!

7) Stwórz serwer taki jakbyś chciał/a !

Cenimy sobie graczy "aktywnych", czyli takich którzy udzielają się na forum, są kreatywni. Masz pomysł co dodać na nasz serwer ? Napisz o tym na forum, aby w demokratyczny sposób móc wybrać, czy twój pomysł odpowiada reszcie graczy. Chcecie jakiś plugin ? Nie ma problemu, ale nie krzycz mi o tym na chatcie, tylko napisz o tym na naszym forum :)

Wszystkie potrzebne komendy znajdziecie na naszym forum w dziale Poradniki

Regulamin Serwera

1. Admin ma zawsze racje.

2. Na serwerze panuje kultura. Wulgaryzmy są karane mute od 1-24h.

3. Używanie wszelkiego rodzaju "wspomagaczy" jest karane PERM BANEM.

4. Claimowanie spawnu skutkuje kasacją frakcji !

5. Pamiętaj, że Admin ma ograniczoną cierpliwość i za zbędne pytania może potraktować Cię mute.

(Wszystko jest opisane na forum oraz spawnie)

6. Jeżeli widzisz, że ktoś oszukuje zrób SS(F2) i umieść w dziale skargi zgodnie ze wzorem.

To chyba bardziej Twój obowiązek, aby gra była fair-play.

Typ: Survival + Frakcje

Adres IP: 176.31.117.166:25049

Status:

status.png?ip=176.31.117.166&port=25049

informacje.png

Sloty: 23

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Golima

pluginy.png

Factions

Inne

Opublikowano

Szkoda że 1.1. :/

Żeby zmienić wersje minecrafta użyj Minecraft Version Changer !!

Oto mój NICK -------> PRODZIK

10 *

20 *

30 *

40 *

50 *

60 *

70 Nie Długo

80

90

100

Siemka ludzi proszę wejść na ten link i się zarejestrować w ciągu 2 godzin http://www.mineserv....ejestracja/1129 Ja będę zadowolony i ty :P

Opublikowano

Szkoda że 1.1. :/

Wersja 1.2 zostanie wprowadzona najwcześniej za 2tyg. najpóźniej za miesiąc[

Opublikowano

Serverek super, dopiero wbilem , ale admin ogarniety , nie daje itemow , pluginy dobre :)

No coz zapraszam :)

Mila gra ... :)

Pzdr.

DanielJ2000

Opublikowano

Zapraszamy na serwer.

Usunęliśmy system Hardcore(nie ma już żyć).

Dodano WorldBorder(Granicę mapy [1000])

Dodano NoCheats

SERWER DOSTĘPNY NA WERSJE 1.2.3

Opublikowano

Zapraszamy !

Więcej slotów !

Anty-Xray !

Stabilna maszyna !

Nowy opis serwera ! (do góry)

Sprawdź to sam !

Opublikowano

Hujowy serwer! admini no ogar pojebani nie da sie nic ich spytac odrazu ban nie wchodzic!

Mam SS twojego wulgarnego zachowania również na forum tak się zachowujesz co świadczy iż jesteś tzw. "trolem" odsyłam do wiki.

Odpowiedziałem Ci na pytania(czytaj spawn), ignorując mnie. Po chwili wybuchasz agresją i bluzgasz na wszystkich.

Takie zachowanie jest nie tolerowane na naszym serwerze.

Jeżeli istnieje taka konieczność udostępnię SS opinii publicznej.

Opublikowano

Zapraszamy !

Usunęliśmy ekonomie !

Każdy może założyć Frakcje za FREE bez limitów członków !

0 Lagów !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...