Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szlifowanie gry, nauka last hitów etc.

Tubcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Nie idzie mi zbyt dobrze granie np. na midzie bo nie umiem zbytnio last hitować etc.

Ogólnie idzie mi źle.

Czy jest jakieś miejsce lub sposób by potrenować granie bez nerwów etc.?

Koledzy 1900 elo mówią żeby grać rankedy ale ja 80% gier rankedów przegrywam.

Opublikowano

Ranki graj, uczysz sę grać szybciej niż na normalach etc. Teraz jesteś noob, elo hell. Pograj 3 miesiace only ranki i samo sie ogarnie. ; D

actanie.jpg

Opublikowano

Grajac z botami to on sie raczej cofnie w rozwoju ;P

a wiesz ze jak gralem z botami to byly wieksze ogary niz na rankedach? :D

Ranki graj, uczysz sę grać szybciej niż na normalach etc. Teraz jesteś noob, elo hell. Pograj 3 miesiace only ranki i samo sie ogarnie. ; D

ta jezeli nie ogarnia to za te 3 miesiace bedzie mial 500 elo...

@topic

jezeli twoi kumple ogarniaja to pros ich o rady. 1900 elo to niezle wiec musza troche ogarniac

Opublikowano

Czemu kazujeecie mu grać rankedy, rankedy niech zacznie grać jak ogarnie, nikt nie lubi noobów na rankedach..

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

@up w 30 minucie na midzie mam 70-100 last hitów jako ad carry około 100 a na topie gdzieś 140.

A ci z 1700 elo wyciągają 300. A ja się staram każdego miniona.

Nawet nauczyłem się pod turretem żeby nie tracić tak dużo ale wciąż jest mało.

Opublikowano

Według mnie powineneś wybrać sobie pare postaci i ogarnąć je solidnie. Nie możesz grać wszystkimi i wszędzie.

Opublikowano

Dobrze mi się gra irelią, kennenem, ezrealem, olafem ale często są brane albo nie moge ich już wziąć bo nie gram zbytnio normali.

Opublikowano

No i po co rankedy ? Skoro 80% przegrał, to nie ma zbyt wysokiego elo, więc na normalach może być wyższy poziom ;)

Graj sobie normale, a umiejętności przyjdą z czasem same.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Graj normale nie graj solo rankedów !!1 Wygrasz 1 przegrasz 3 i zejdziesz przez idiotów do 979 ...

LAst hity są tak ma mało zdrowia jebut i masz LH a jak nie to skill :D

Opublikowano

Po prostu graj i tyle. To przyjdzie samo. Nie graj rankedów tylko normale. Jak będziesz gotowy (tj. runy i um. gry) to idź na rankedy. Tylko nie feeduj nie wychodź itp. bo jak się wjebiesz w "elo hell" i będziesz miał elo 800 to cieńko ;/

Opublikowano

Jeśli chcesz ćwiczyć last-hity to gra niestandardowa, jeśli nauka ogólnej gry, to normalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...