Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Irelia vs Twitch

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Irelia vs. Twitch

Zależy mi na: DMG i przyjemnej grze

Dodatkowe informacje: Chcę postać, która szybko się nie znudzi, żeby miała fajne combo i dużo biła

Opublikowano

Ja bym wybrał Irelie jeśli chodzi Ci o combo, nie jest Ona takim papierem jak twitch, przy dobrym buildzie robisz straszne zamieszanie, choć nie mówię że Twitch też go nie robi gdy jest wyfedowany, ale strasznie szybko pada, po kilku grach znudziła by Ci się gra Twitchem, Q znikanie, W spowolnienie, E dmg zadane od ilości zatrucia, nic ciekawego, zdecydowanie Irelia na dłuższą mete.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

A więc. Na twoim miejscu wybrał bym Irelie, bo tak jak napisałeś chcesz duże dmg,combo i szybko się nie znudzi to Irelia jest znakomita dla ciebie. Minus Twitcha to straszny papier i wgl będziesz się denerwował w meczu bo jak wpadniesz w taki tf to jako pierwszy padniesz ty.

Werdykt:

Irelia-Zdecydowanie Tak

Twitch-Nie

:)

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Irelia dobre combo, interesująca postać. Twitch papier, do tego polega tylko na ataku podstawowym, nie ma zbyt skilli atakujacych.

weź irelie.

Opublikowano

@UP

Jeżeli Twitch nie ma skilli atakujących to Irelia nie ma stuna :)

@TOP

Jeżeli chcesz zrobić niezły DMG i trochę potankować to Irelia. Aczkolwiek Twitch jest bardzo wkurzajacą postacią która robi 2x większy DMG od Irelii. Tylko że tak jak @UP mówia - papier. Ale tutaj wystarczy Frozen Malet. Jednak gdy nie mają cc'ków to nawet nie musisz mieć Maleta bo się leczysz jak ...

Więc dla mnie Twitch > Irelia w DMG

Ale Irelia > Twitch w ogólnym graniu.

he?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...