Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy opłaca mi się kupić gragasa?

Xantyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w nazwie, czy opłaca mi się kupić gragasa?

Czy jest to dobra postać itp.

Jeżeli nie to proszę o propozycje innego bohatera.

Opublikowano

Gragas jest bardzo dobrą postacią jako AD Carry na bocie z supportem. Rankedy można nim spokojnie grać, a jeżeli poszukujesz innej podobnej postaci, to polecam Ci Miss Fortune, Caitlyn lub Vayne :)

Opublikowano

GRAGAS AD Carry??? Gragas tylko AP O_o

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

To była ironia...

Bo każda postać jest dobra poza swainem , corkim , i Gravesem

18342.png

32274.png

Są godziny, które liczą się podwójnie, i lata niewarte jednego dnia.

League of Legends lvl 30. W +700 nick: GreeNTigeRPL Server:EU West

Opublikowano

hahahahah swain i cork nie są dobrymi postaciami ? hahahha

bym cię nimi tak pocisnoł że ....

Gragas jest takim offtankiem Ap , taki sobie jest

Opublikowano

Gragas taki sobie? Ja ide Gragasem na mida, full AP, Mój DMG wchodzący w AP Carry jest kolosalny. Co chwile na czacie widać "wtf? what the dmg Graga?"

Nie graliście postacią, nie wypowiadać się.

Bardzo polecam ci Gragasa, świetny pick na mida.

@UP2

Swain, Corki i Graves nie są dobrymi postaciami? MORON.

Opublikowano

Ja ci bardzo polecam Gragasa kupiłem go 2 dni temu , ponieważ zbieram teraz wszystkich Casterów , bo na rankedach w teamie gram na pozycji Ap Carry . Gragas ma ogromny dmg i fajne ulti , tylko w early ma problemy z maną jeśli zbyt często używamy Q . Jeśli chcesz jakiegoś innego Castera to polecam Le Blanc (ogromny dmg , ale dość papierowata . Zdejmuje papierów na combo które b. Szybko się regeneruje) .

Opublikowano

Gragas dobry do TF, daleki rage z beczkami. robiony pod AP dużo zdziała, w AD nie radzi sobie.

poza gragasem, to katarina, Akali, Shaco, Olaf.

Opublikowano

le blanc olbrzymi dmg z combo powali spokojnie galio :D albo lux moj stary main nie potrzeba blue buffa dobra farma i dosyc dobre cc. ulti bardzo dobre do dobijania

Opublikowano

To co up polecam ci LeBlanc właśnie rano sobie ją kupiłem i w 2 meczyku miałem staty 33/6/12, a poza tym LeBlanc ma przepiękne Combo.

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

wybierz: LUX,Le blanc,annie,brand,veigar i kup :P pewna wygrana jak ogarniesz

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

LeBlanc zdecydowanie, ale ludzie... chyba zapomnieliście o takich postaciach jak Kassadin? Niddale? Jak zrobi je się na full ap to huhuhu... Kassadin - silence i świetne czary, ulti super do ucieczki. Niddale - rzut spearem <3 ,heal, pułapki i ciekawe ulti !

Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...