Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]TS# w Battlefield 3 Help

zylka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem gdy wchodzę w BF3 z otwartym ts3 na pulpicie i gdy już gram to nie ma tego okienka w prawym górnym rogu a powinno być! :/ jak je tam ustawić?. Bo wgl nie mogę się komunikować z Klanem..

Opublikowano

Chodzi Ci o to : dquk.png ?

Przecież jest w prawym dolnym rogu...

Wytłumacz w czym problem.. spróbuj reinstalnąć TS'a...

Opublikowano

Nie oto chodzi okienko w grze jak gram w BF3 to nie ma okienka w prawym górn ym rogu i nie mogę wgl gadać przez TS3

Opublikowano

Ale przy TeamSpeak'u nie ma żadnych okienek w prawym górnym rogu.

Zrób ss'a gdzie to według Ciebie powinno się znajdować. Albo z innej gry, jak twierdzisz, że coś takiego się pojawia.

Opublikowano

Xamizo jak włączam BF3 i mam już dawno odpalonego TS3 to zawsze jak chce z kimś grać w grze to np. w cs 1.6,cod 4 jest okienko kwadratowe w Lewym górnym rogu i tam jak ktoś mówi to widać jak ktoś mówi a ja tego w BF3 nie mam.

Opublikowano

Może Ci się coś w ustawieniach powaliło. Sprawdź czy nie masz ustawionego np. jakiegoś hotkey'a na wyciszanie...

Zainstaluj najnowszą wersje czy coś... Albo zrezygnuj z TS'a.

Opublikowano

Może masz tak jak ja mam na ventrilo :D gdy nie gram w żadną gre to rozmawiam normalnie, a jak włącze Warcraft III [ DotA] to mnie nie słysza a ja ich słysze, wtedy... trzeba zmienić ustawienia Ventrilo, w Twoim przypadku TS'a, uruchom jako admin i zmień na windows XP.

Powinno Ci pomóc bo ja mam tak z ventrilo.

Opublikowano

Aha czyli mam uruchomić TS3 jako Admin potem nacisnąć PPM właściwości na TS3 zgodność -->> i zgodność z XP? Service Pack 3?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...