Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie eq polecacie gunnerowi?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będe grać gunnkiem i na niego wydam troche kasy ,bo komandos jest nie najlepszy do tych akcji które lubię ;) Jakie eq polecicie pierw za kase(z gry) a potem za kase(realną) ?:) I czy jest jakiś zestaw w ofertach który jest dobry do gunka d: ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Dobra jaka frakcja national czy royal ?.

Jak na początek polecał bym ci przećwiczyć troche :

Royal :Cheeser + Tank Buster

National : Backscratcher + Faust's Panzerfist

To taki zestaw na początek bez wydawania fundsów tylko vp ;p.

Jak już będziesz zamierzał kupić fundsy to zajrzyj tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/502091-info-style-poszczegolnych-klas/

@down

To sobie zmień na angielską wersje ?

Gng8i.png
Opublikowano

@UP

Mozesz mi te nazwy napisać po polsku -,-?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Dla royal: Szwajcar i zwykła bazooka

Dla national: Plecodrap i zwykła bazooka

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Broń za VP niestety nie jest na zawsze max na 3dni ale i tak jest git zestaw szwajcar i bazoka są dobre sam tak gram tyle że jako drugą broń mam rkm maksa z clawa przydaje się granatnik bo jak się kończy ammo to możesz pierdzielić z granatnika :D

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Natio : Zwykły Plecodrap + Hector + Bazooka . Najlepsze rozwiązanie ; p

Ale jak już masz dużo kasy na wydanie ; To Polecam :

Uber Plecodrap + Hector + Dragon Fire ; p

Opublikowano

@UP

Hectora na 30 dni mam na comando bo nim kiedyś grałem xD

(z losowania ;d)

Opublikowano

A jakie bronie kupić za F ? Ja chce te bronie kupić na zawsze więc im taniej tym lepiej.

P.s

Chodzi mi o pistolet/strzelbe+ ta główna broń, co sie chyba nazywa karabin xD + jakaś armata; )

Opublikowano

Pistoletu się nie opłaca, został za bardzo znerfiony.

Chesser/Plecodrap + Wolgang/(odpowiednik dla Royal) + Bazooka

Wiemy że znerfili ale fajnie się gra : P

Opublikowano

@up wcale się nie gra dobrze, kiedyś z dwóch shot miałeś większość graczy a teraz gunera zjedziesz możesz nawet z 8-10 shot-ów weźmiesz

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Kup sobie jakiś karabinek na bliska odległość oraz tez jakiś karabinek na bliska odległość lub na daleka.No i oczywiście bazookę albo ta normalna najlepsza lub ta smocza.Wiem ze nie pisze zbyt jasno , ale nie gram gunnerem za często i dlatego nie znam nazw broni.

Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne.Staram się poprawnie pisać po polsku.

Opublikowano

Pistoletu się nie opłaca, został za bardzo znerfiony.

Chesser/Plecodrap + Wolgang/(odpowiednik dla Royal) + Bazooka

Jestem z national ,przetłumacz mi to na national dobrze ;D ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, ja aktualnie gram strzelcem [gunnerem] i mam taki zestaw:

Uber Plecodrap + Burzyciel Trutnia Zniszczenia + zwykla bazooka [

Panzerpięść Fausta]

Swietnie daje sobie rade.

P.S Burzyciel moze strzelac na daleki dystans i bliski, a kupilem go w przecenie.

Opublikowano

Polecam Burzyciel Trutnia Zniszczenia i Piecodrap , do tego zwykła bazooka

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ludzie, jakbyście popatrzyli na datę ostatniego posta!Po za tym, autor raczej ma bana za 100%.

Osobiście polecam szwajcar/plecodrap, karabin na daleki zasięg i zwykłą bazooke.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...