Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Klan

_SilveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce z kolegą założyć clan. Problem jest taki:

Wszystkie nazwy są zajęte , każda kombinacja itp.

Gdy wpiszę już nazwę i jest napisane not mey to use po naciśnięciu select znowu mi wyświetla że jest zajęte i tak cały czas i czas..

Wie ktoś o co chodzi ? Zależy mi.

Opublikowano

Poprostu w to CA EU gr cala Europa wiec nie dziw sie ze sa nazwy zajety musisz stostowac kombinacje tylu np: zamiast "OnlyWe" ~ONlyW3~ itp ;P

-Ushio.png
Opublikowano

Może używasz niedozwolonych znaków typu / #$%^

Jak robisz klan to najlpeiej ~nazwa klanu~ jak np masz nazwe ProKoxyZRzeszowa to w ID clan wpisz np. PKZR (skrót)

Oczywiście jak masz tam check to klikaj za każdym razem jak wpiszesz nową nazwe.

Możesz poczytać nieco o clanie tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/161024-tut-wszystko-o-clanie/

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedzi. Jeszcze tylko jedno mnie dziwi.. Ja nie mogłem założyć clanu o dennej nazwie a kolega o dziwo mógł go założyć? Jakiś bug?

Opublikowano

Ja mam ten sam błąd. Powiem jeszcze, że na innym koncie mogę zrobić klan, a na tym głównym nie. Więc pisz do Nexona, teraz jestem w dobrym klanie więc nie zamierzam robić własnego, ale jeżeli bym miał robić to pierw napisał bym do Nexona :/

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...