Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis]Seed'ów.

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga! Seedy aktualne pod wersje 1.2.3 jeśli coś się zmieni zostaniecie poinformowani. Postaram się jak najczęściej aktualizować ten temat z różnorakimi seedami, ciekawymi, fascynującymi oraz zadziwiającymi. ;) Proszę mi podsyłać jeśli macie jakieś warte uwagi seedy w Wiadomości Prywatnej.

Życzę dobrego wyboru, a więc zaczynamy!

[HOT!] [Dżungla / Biom Grzybowy]

Seed by KosSmiiitA

Z góry dziękuję

Seed: -- > 337039903809043782 < --

Opis:

Jest to niezwykłe rzadki seed, ponieważ ma obok siebie dżungle, jak i zarówno biom grzybowy. Większość z was pewnie nie widziała biomu grzybowego, ale na pewno znajdą się tacy co również nie widzieli dżungli! Chcesz zobaczyć oba te rzadkie krajobrazy? Nie czekaj wpisz ten seed już dziś!

15660672362732585817.png

[HOT!] [Only the Jungle!]

Seed: -- > 2131341251111244 < --

Opis:

Już dziś poczuj się jak tarzan, skacz po drzewach, albo w nich zamieszkaj! Jest to dość niezwykłe miejsce z ogromnymi drzewami, ale też z sporą ilością mobów.

21093151790315475434.png

To samo co "Dżunglaa i biom grzybowy"

tylko bez biomu grzybowego,

oraz troszkę większa dżungla

[Easy] [Wioska NPC]

Seed: -- > 666 < --

Musicie pójść na kordy niedaleko spawnu

x = 208

z = 193

Opis:

Dość dobra mapka dla początkujących, ale i też dla zaawansowanych. Można w niej zobaczyć nowego "strażnika wioski", ale także npc'tów. Wioska posiada bardzo dużo farm. Chcesz w niej zamieszkać? Ten seed nie jest jakimś epic seedem, ale Ci którzy by chcieli zamieszkać w niej, lub ją obejrzeć zamieściłem ją tutaj.

20494079616690791783.png

[Epic!] [Mountain!]

Seed: -- > d74g0n < --

Kordy :

x = 326

z = 324

Opis:

Marzyły Ci się takie góry? Od dziś już możesz na nich zagrać! Góry są naprawdę warte uwagi, sięgają do chmur, pod górami jest liczna grupka mobów. Reszty szczegółów wam nie zdradze. Po prostu coś cudownego! : )

00294829727399517411.png

33369383731943269609.png

[Easy] [Śnieżna Kraina]

Seed: --> Glacier < --

Opis:

Każdy seed z każdym biomem powinien znaleźć się na tej liście, a więc nie powinno zabraknąć biomu zimowego. Jest to bardzo duża tundra z licznymi górami, a także pagórkami. Jeśli lubisz się bawić śnieżkami, albo śniegiem, lubisz coś epickiego wybudować z białej wełny, ale Ci się jej nie chce zbierać to właśnie ten seed Ci dostarczy białego klocka ile tylko sobie wymarzysz! (Oczywiście potrzebna jest cierpliwość : P )

46262161476637419992.png

Na razie tyle.

---------------------------------------------------------

| Proszę tak jak wyżej o przesyłanie

| ciekawych seedów w prywatnych wiadomościach!

---------------------------------------------------------

Z góry dziękuję.

Myślę, że spis się przyda do wyboru mapki. : )

Wybaczcie za ręki w niektórych ss'ach, ale zapomniałem włączyć f1 i nie wiedziałem, że cały screenshot zasłoni..;/

Opublikowano

Uwaga! Tutaj znajdą się informacje o aktualizacjach.

Aktualizacja: 3 marca

• Dodano nowy seed (Biom śnieżny)
  • Dodano opisy seedów

Jeśli ktoś ma seeda z wysepką a wokół niej samo morze proszę mi przesłać w wiadomości prywatnej. ;)

Opublikowano

albo cos zle robie albo nie mam tych gor epickich jak mozesz dojdz do nich na survival i daj sejv bede wdzieczny :)

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

Aktualnie jestem na wersji 1.1, ale postaram się dzisiaj podesłać Ci save.

Już rozumiem. Ten seed tylko mi wchodzi jak zmienie tryb na creative. Jedynym wyjściem jest ściągniecie modu ToManyItems i zmienienie sobie trybu creative na tryb survival. :/

Opublikowano

jesli na 1.1 to zrob na 1.1 survival (zawsze powinna wyjsc ta sama) i dojsc na miejsce :D

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

Naprawde coś takiego jest potrzebne?

Wstukasz w Googlach i masz od gorma tych seedów.

Te wszystkie spisy chyba ludzie robią żeby posty albo repu od newbie nabić. -.-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Up.

A Ty właśnie bezsensownie nabiłeś sobie post. Widzisz? Jednak to Ty na idiotę wychodzisz.

Niestety, ale tych fajnych seedów na 1.2.3 nie znajdziesz w google. A jeśli znajdziesz to gratuluję, lecz nikła szansa (0,001% ?)

Spis myślę, że jest przydatny, a to że ja taki spis zrobiłem to nie Twoja sprawa.

Pozdrawiam,a jednocześnie odświeżam

Opublikowano

Up.

A Ty właśnie bezsensownie nabiłeś sobie post. Widzisz? Jednak to Ty na idiotę wychodzisz.

Niestety, ale tych fajnych seedów na 1.2.3 nie znajdziesz w google. A jeśli znajdziesz to gratuluję, lecz nikła szansa (0,001% ?)

Spis myślę, że jest przydatny, a to że ja taki spis zrobiłem to nie Twoja sprawa.

Pozdrawiam,a jednocześnie odświeżam

Nie ma to jak bezpodstawne obrazy ale ok, to świadczy o twojej mentalności.

Na necie jest bardzo, bardzo dużo zajebistych seedów.

A więc nie widzę potrzeby tworzenia takiego spisu.

To tyle, cye. ; >

EXPmIpC.gif

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...