Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Dedykowany - craftserve.pl

Dziki93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Piszę po raz kolejny...

i mam nadzieje ze ktoś odpisze...

_-_

Tak więc...

Zamierzam zamówić serwer w ich ofercie osobistej Wooden lub Stone

i pytanie do Was.

Jak wygląda cała procedura wgrywania moich plików serwerowych na moim komputerze

(których obecnie używam do stawiania serwera na Hamachi/routerze)

na ich serwer który będzie je host'ował 24 godziny.

Widziałem na ich stronie poradniki.

Ale albo jestem tak zmęczony, albo tak głupi bo nic z nich nie pojąłem.

Niech mi ktoś pomoże bo mam już dość marudzenia ludzi że serwer nie działa, że nie mogą się połączyć itd...

Opublikowano

NA craftserve masz swoje FTP w necie .. Wgrywasz tam pluginy ... Polecam ci bardziej mineserv.eu jak jesteś mniej doświadczony w tym

Opublikowano

NA craftserve masz swoje FTP w necie .. Wgrywasz tam pluginy ... Polecam ci bardziej mineserv.eu jak jesteś mniej doświadczony w tym

hehe minesrv jest zryty 5pluginow i serwer sie offa żenada by kupujemy na craftserver 40slotow pozdrawiam

Opublikowano

Ja osobiscie polecam kupic sobie serwer wirtualny (VPS) i na nim postawioc serwer , kwestia poswiecenia ok 3-4 godzin na poradnikach instalacji serwera na linuxie i gotowe , same + , np. masz kompletna kontrole nad serwerem, mozesz postawic nanim serwer MC , TeamSpeak3 i Strone www jednoczesnie , a poza tym wyjdzie ci to taniej i wydajniej , pozdrawiam

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...