Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [24/7] [Surv] [FB] [premium] Server Aedificium !

wielkagitara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AEDIFICIUM !

Jeżeli znudziły Ci się servery na których wszystkie działki są zajęte a moderatorzy nieuprzejmi i aroganccy oraz szukasz dużej ilości rozrywki i miłej

Administracji to trafiłeś na właściwy post !

NazwaServera: Aedificium

Adres Ip Servera: s8.csrv.pl:28739

Wersja: 1.1 (Gdy wyjdzie bukkit na 1.2.2 to server zostanie na tą wersje zamieniony)

Ilość slotów: 40(w miarę przybywania graczy60! )

Typ Servera: Freebuild, Survival

Administracja: wielkigitarzysta

Kontakt z Administratorem: GaduGadu: 41533669

Pluginy: ModTRS, LWC, Permissions, PermissionsEX, Multiverse, Essentials,

WorldEdit, WorldGuard, FalseBook, IConomy, ChestShop, Nocheat, NoLagg oraz wiele wiele więcej pluginów niezbędnych do prowadzenia Servera!

Opis Servera: Server Aedificium jest połączeniem Freebuild, survival oraz RP. Niesamowicie miła Administracja, cierpliwa nawet dla najbardziej wymagających Graczy. Na serverze znajdziesz wiele rozrywek zaspokajających graczy o największym guście, mowa tu o różnych dzielnicach jak np. Dzielnica Anime na której możesz budować wszelkie PixelArty i posągi lub Olimp na którym możesz wybudować dom przy największych mitologicznych Bogach greckich. Wszystkich z pewnością przyciągną duże działki i swoboda w ich stawianiu, a mianowicie: działka może mieć maks. rozmiary 36x36 klocków w szerokości oraz 20 klocków w wysokości, jeśli jednak nie chcesz budować się w mieście zawsze za zgodą Moderatora możesz wybudować się poza cywilizacją ! Jeżeli jednak kochasz bezkarny grief i kradzież to dla Ciebie również znajdzie się miejsce na mapie survival gdzie robisz co chcesz, gdzie chcesz i kiedy chcesz ! Jeśli zaś kochasz walkę z pewnością odwiedzisz swobodną mapkę PvP gdzie możesz wybudować własną bazę lub zamek i potykać się ze znajomymi ! Na serverze czeka Cie jeszcze wiele wiele więcej ciekawych rzeczy i miejsc, wystarczy wejść. Uwaga !! Pierwsze pięć graczy na serverze dostanie bonusy i ciekwe rzeczy !

Opublikowano

HAHA PREMIUM MAX 10 osob wbije haha

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Nie polecam. Admin jest dzieckiem :< Na tablicach z informacjami pojawiają się częste błędy ortograficzne (dostałem bana za to, że upomniałem administratora jak się poprawnie pisze), gracze są poniżani, administrator każdemu graczowi podaje inny wiek (raz mówi, że ma 14 lat a 2 dni potem wylatuje z tekstem, że jest siedemnastolatkiem ), słaby admin team :< ogólnie dupa a nie serwer.

A no tak: i jeszcze te groźby ' znajdę Cię ', ' zabije Cię ' - kierowane do zwykłego gracza . <3

Opublikowano

Nie polecam. Admin jest dzieckiem :< Na tablicach z informacjami pojawiają się częste błędy ortograficzne (dostałem bana za to, że upomniałem administratora jak się poprawnie pisze), gracze są poniżani, administrator każdemu graczowi podaje inny wiek (raz mówi, że ma 14 lat a 2 dni potem wylatuje z tekstem, że jest siedemnastolatkiem ), słaby admin team :< ogólnie dupa a nie serwer.

A no tak: i jeszcze te groźby ' znajdę Cię ', ' zabije Cię ' - kierowane do zwykłego gracza . <3

kieruje je tylko do Ciebie, po tym jak zniszczyłeś mi server ... i nie wymyślaj już takich rzeczy strasznych ... A ja dzieciakiem nie jestem ... mam 17 lat to jest raczej młodzież ;) ... a błędy ortograficzne .... pfff, zamiast spleef było napisane spleff ale mi wielki błąd ... :D Dziwne że jako jedyna osoba tak źle piszesz spójrz na komentarze poniżej .
Opublikowano

kieruje je tylko do Ciebie, po tym jak zniszczyłeś mi server ... i nie wymyślaj już takich rzeczy strasznych ... A ja dzieciakiem nie jestem ... mam 17 lat to jest raczej młodzież ;) ... a błędy ortograficzne .... pfff, zamiast spleef było napisane spleff ale mi wielki błąd ... :D Dziwne że jako jedyna osoba tak źle piszesz spójrz na komentarze poniżej .

Nie wymiguj się już od błędów. Jeśli zauważyłeś mówię o błędach ortograficznych a nie o literówkach - a to jest zasadnicza różnica !

17 lat powiadasz? Dla Johuso wmawiałeś, że masz 14 lat a mi mówisz, że masz 17. Ahh.. jakże to słodkie .

Po pierwsze: nie rozwaliłem Ci serwera a po drugie: groźby są karalne. :) Policja przyjęła już głoszenie, dziękuje :)

Aaa i jeszcze jedno: osoby które piszą pozytywne komentarze to w większości administracja tego serwera : D

Opublikowano

Nie wymiguj się już od błędów. Jeśli zauważyłeś mówię o błędach ortograficznych a nie o literówkach - a to jest zasadnicza różnica !

17 lat powiadasz? Dla Johuso wmawiałeś, że masz 14 lat a mi mówisz, że masz 17. Ahh.. jakże to słodkie .

Po pierwsze: nie rozwaliłem Ci serwera a po drugie: groźby są karalne. :) Policja przyjęła już głoszenie, dziękuje :)

Aaa i jeszcze jedno: osoby które piszą pozytywne komentarze to w większości administracja tego serwera : D

Owszem zniszczyłeś mi server i tylko dlatego Ci groziłem .... A po za tym to skończ już te swoje dyskusje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...