Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-Mini-Tut]Jak mięc 5slot pod koniec premki na 30dni

norbert427

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak zaczynamy najpierw wchodzimy w grę war rocka wchodzimy w za kładkę Item shop i klikamy Inventory później jeszcze raz klikamy item i wyskakuje nam tam 5slot miedzy innymi dajemy delete

71581295836957241317.jpg

i usunął się nam 5slot potem wchodzimy w zakładkę shop później item i zakupujemy 5slot na 30dni

67286562999728574174.jpg

5slot kosztuje 22tys

Tut w 100% stworzony przez zemnie

Ps:jak jest taki temat prosze o usuniecie

:)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Nie ma to jak napisac coś co było 100 razy na forum :). No ale starałes sie, zrobiłes nawet screena, co na pewno kosztowało cie wiele sił

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Nigdzie tego nie widziałem od świeżyło się :D

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Witam

To co napisałeś może nie robiłeś tego ale bug z 5slotem został naprawiony,przykład kupie premke Golda na 3dni wydam te 22k na 30dni 5 slotu,Po wykorzystani 3 dni premki 5 slot znika wraz z premką na 3 dni.Skąd to wiem mój kolega chciał zrobić tego bóga ale nie stety wydał 22k,a 5 slot zniknął

Ghost-Rider-flame-chain.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mialem premke gold 3 dni i usunolem 5 slot i nagle jeb

1. brak 5 slota .

2. Brak mozliwosci zakupu

Ponieważ tego nie da się zrobić przy premium acc na 3 dni. Tylko jeśli gracz posiada premium na co najmniej 30 dni to można zakupić 5 slot.

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...