Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama] MedievalStory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,cześć i czołem. Chciałbym zaprosić do gry ludzi lubiących strategię. Grę totalnie odpicuje inaczej, ale przyda się pare stałych graczy.

Jak będzie chociaż 20 osób takich stałych, zainwestuje w domene .pl oraz w mocny serwer. Do gry będą dokładane update'y. Jestem osobą która ma swój cel i nie odpuści uwierzcie mi.

Zapraszam!

Kupiłem właśnie serwer, i strona jest przeniesiona na www.medievalstory.xaa.pl

Nie bijcie za nagłówek ale to prowizorka narazie.

UWAGA, dzisiaj będą brzydkie buttony jutro ję poprawie.

12012395664c93b46ec7f29.jpg
Opublikowano

Oby :). Już pohackuję i napisze ci błędy lub poprawki ;)

EDIT :

W inputach w rejestracji daj max ilość znaków 15 czyli ile tam można max w polu ;)

Poprawnie zarejestrowano gracza X - dałbym na zielono ;)

Od razu możliwość założenia kolejnego miasta ? Trzeba tylko posłańców ? Nie polecam bo wtedy gość może na wypadek wioske po drugiej stronie mapy i co ? ;)

Idź na 7 dni urlopu. No fajnie ,ale powinna być mmożliwość zastopowania/przerwania tego urlopu.

Ładnie zrobione, zabezpieczone choć herb klanu aktualny wychodzi kapke po za pole pisania.

PS : To nie jest aby kupiony silnik bo chyba coś takiego gdzieś widziałem ?

PS2 : Kurde zrobiłeś to ładniej ode mnie choć ja jeszcze nie skończyłem ;p :

www.worldofvillages.tk - To moja jeszcze nie skończona gra  .Też strategia.

Opublikowano

Pocieszające -.-

EDIT :

W inputach w rejestracji daj max ilość znaków 15 czyli ile tam można max w polu ;)

Od razu możliwość założenia kolejnego miasta ? Trzeba tylko posłańców ? Nie polecam bo wtedy gość może na wypadek wioske po drugiej stronie mapy i co ? ;)

Idź na 7 dni urlopu. No fajnie ,ale powinna być mmożliwość zastopowania/przerwania tego urlopu.

Mówie to jest jakby wersja ALPHA. Urlop działa tak, że jak jest się pewnym że nie bedzie go tydzień to sobie ustawia, ale raczej jak najszybciej to zmienie ; ). Zakładanie miast, jest na początek aby rozkręcić rozgrywkę, jutro dodam aby było na zielono, no troche przesadziłem z tymi znakami.

Opublikowano

EDIT :

Ładnie zrobione, zabezpieczone choć herb klanu aktualny wychodzi kapke po za pole pisania.

PS : To nie jest aby kupiony silnik bo chyba coś takiego gdzieś widziałem ?

PS2 : Kurde zrobiłeś to ładniej ode mnie choć ja jeszcze nie skończyłem ;p :

www.worldofvillages.tk - To moja jeszcze nie skończona gra  .Też strategia.

Twoja gierka ładna :) . To jest jakby pokrojony silnik, troszke mojego oraz troszke silnika i grafika jakby podkradziona więc robie aktualnie swoją :D

Opublikowano

Gotowiec z przerobioną grafiką..

"

<!-- minimapa bardzo nieoptymalna przy dużej ilości graczy, w razie możliwości należy użyć biblioteki GD -->"

fuj.

Opublikowano

No to ja się wypowiem jeśli chodzi o design :)

Logo porażka, górne menu fajne, menu po lewej brzydkie, mapa za bardzo cukierkowa, no i ja bym zmienił szare tło na wszystkich stronach na jakieś przyjemniejsze, np. beżowy kolor. Teksty tupu "poczta, vip, idź na urlop" mogłeś napisać z wielkiej litery ;)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Raczej zmień hosting, bo ugu.pl nie zezwala na tworzenie gier na ich hostingu. Są darmowe hostingi, które na to zezwalają.

Opublikowano

Dokładnie ;). Dla przykładu :

chyba xaa.pl

niceshoot.pl - płatny ,ale tani i dobry ;)

000webhost.com - angielski, darmowy i dobry lecz jeśli wgrasz dużo plików na raz to masz tzw. jednorazową rewizje i sprawdzają co tam masz. Jeśli jest ok (tj. nie robisz niczego "złego") to odblokowują stronę ;)

Opublikowano

No to ja się wypowiem jeśli chodzi o design :)

Logo porażka, górne menu fajne, menu po lewej brzydkie, mapa za bardzo cukierkowa, no i ja bym zmienił szare tło na wszystkich stronach na jakieś przyjemniejsze, np. beżowy kolor. Teksty tupu "poczta, vip, idź na urlop" mogłeś napisać z wielkiej litery ;)

Wiesz co, nie znam się dużo na grafice, jak mówiłem wyżej logo to prowizorka. Menu po lewej poprawiłem, Szare tło zaraz mogę zmienić :) Reszte też poprawie.

Opublikowano

@bnmbb

Na xaa.pl też usuwają gry. Polecam przeczytać regulamin xaa ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Czy to nie jest czasem na silniku tribal 2? Po buttonach na górze i opcjach stwierdzam że to pewnie ten silnik :D Zmień grafikę, na bardziej przyjemną dla oka, dorób trochę opcji i myślę że będzie ok.

PS : Aktualnie też tworzę strategię, ale to raczej z bardziej cukierkową grafiką :D

logo.png

Opublikowano

to silnik z GVW (tak mi sie zdaje)

poznaje bo oni maja taka sama rejestracje we wszystkich silnikach...

Opublikowano

Z tym menu to chodziło mi, żeby zrobić coś bardziej fantasy, chociaż jakiś ciemnoczerwony gradient a nie taki wściekły róż.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Wysłałem Ci MajsterMetin wiadomość jeżeli to ty masz nick amdin w grze (no to chyba raczej na 99% ty).

Pisz lepiej pod nick SanjaroAdmin, nie bijcie za grafike. Słabo się znam na tworzeniu profesjonalnych grafik ale się postaram coś zrobić.

Opublikowano

Wchodzę na stronę stare logo, klikam kolejkę budowy domu rady i nowe logo.

EDIT:

Jakim cudem magazyn kosztuje więcej od pojemności magazynu?

Magazyn 16 poziom pomieszcza 25617

A 17 poziom wytmaga 26319.

http://www.tnij.org/lupidos - książka fantasy mojego autorstwa, zapraszam do lekturki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...