Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] (Diamonmt2) xSmokeWeeDx i Jego Zbrojka 2xmagia

maci93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;]

Kto gra na serwerze diamondmt2 ten wie co tam się dzieje. Żeby dobrze tam grać trzeba mieć kontakty ale o tym za chwilę ;]

Kto był na forum 26,02,2012 w godzinach wieczornych tj. 19-20 ten wie że zostało zasypane spamem ;] Tak to moja robota i kolegi ! ;D

Wiecie też że po tym co tam publikowaliśmy serwer został wyłączony na ok 10min aby usunąć zbrojkę o której będzie zaraz mowa .

Forum było zawalone taką wiadomością :

Witam Wszystkich. Juz dawno skończyłem gre na tym servie Chciałbym zdradzić swój sekret o którym wiedziało niewiele osób, a mianowicie zbrojka 2x magia ;) Jedyna na serverze, dlatego byłem niepokonany. Przekonali się o tym gracze którzy mieli ze mną PvP. Raz GM próbował usunąć w niej bony, ale zostawił 2k hp i 10 magie. Może jakoś tak po znajomości.Nie Mateusz (Crive) ;) No cóż po tym poście pewnie dostane banika. Moze spotkamy się jeszcze kiedyś na Astralu który niedługo wychodzi. Pełna prezentacja servera :http://www.mpcforum.pl/topic/561386-zapowiedz-astralmt2/ Poleć znajomym Poleć znajomym Pozdrowienia od xSmokeWeeDx. PS. Zbrojka nadal istnieje ;) Sprzedałem ją. A na mojej surce xSmokeWeeDx gra kolega

Dla potwierdzenia ss ;] 2xmagia.jpg

Uwaga jeszcze po tym usunęli mój e-mail : [email protected] i zdjęcie na Imageshack które było na forum

veou4z.jpg

Opublikowano

widać że ktoś nie zna się na bonach ;]

Chłopie nie chodzi o inne bony tylko o 10 na magię , ten bon jest bardzo przydatny , a na tym serwie nie wchodzą od razu max bony ..

Opublikowano

zbroja 2x magia to gowno bez abs

Dam Ci 100,000,000zł. jak wejdziesz na Diamondmt2.pl na grę i zrobisz cesarke z 10magia !! To jest nie możliwe !

veou4z.jpg

Opublikowano

Tylko że na początku serwera Crive i Bomba zapewniali że nie może wejść 2x magia ^^.

Navicat, albo przetrwała stalka z 2x magia i teraz kolega koxxi ;p Możesz im to na forum pokazać, ale zapewne usuną temat i dadzą ci bana .

Sam widziałem sokolą tarcze z 45 INT =)

footer_logo.png

Opublikowano

Co to za filozofia wbić 10/15 magie? >.< też mogę ogłosić się hakerem bo na paru serwerach, na których się nie da tak zrobiłem

no filozofia, bo ten bon nie wchodzi ;p

footer_logo.png

Opublikowano

Mozliwe.

To paint? no skoro nie mozliwe.. coza typ ;x

Człowieku to są układy . Wydaje mi się że tej zbrojki już nie ma bo jak spamowaliśmy na forum to po ok 10 min. serv został wyłączony zapewne po to aby usunąć ową zbrojkę. Raz nawet była akcja że Szajbuus dostał bana ale Crive go usunął po godzinie . Jeżeli nie wierzycie mi o istnieniu zbrojki piszcie do Areckiego , Szajbuus"a to się dowiecie. Ogólnie cała gildia AfterLife przez dłuższy czas była na 1 miejscu z powodu tego że gracze jechali na bs (bonusswitcher) i mieli 3x15 i 3khp lub 10 lud i tak całe eq wszyscy siebie tam znali i było ok. Sam aktualnie posiadam tam na obecną chwile takie eq , a gildia się rozpadła, mam też 4 pary kolców 3x15 10 lud . A konto xSmokeWeedx zostało sprzedane.

Macie jakieś pytania to piszcie, z chęcią odpowiem .

veou4z.jpg

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...