Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzis zaobserwowalem ze Joymax dodał cos jak auto login moze mi ktos wytłumaczyc jak to dziala <czy jak zwolni sie miejsce to mnie loguje czy tez musze jeszcze wpisac klucz>??? bedą 5

Admin Cienia
Opublikowano

Joymax zrobił system kolejkowania i automatycznego logowania do serwera. Gdy pojawi ci się to okno, stajesz w kolejce i czekasz aż przyjdzie twoja pora by wejść na serwer. Oczywiście jak każde rzecz joymaxu jest zbugowana ale kiedyś uda się wbić. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

co do tej kolejki to nie mam pewnosci, kiedys jako pierwszy zaczalem wbijac na serwer, po godzinie moj kolega i on wbił pierwszy.

Opublikowano

Kolejka jak w sklepie stoisz az inni zrobia zakupy jak juz dojdzie do ciebie kupujesz(logujesz sie). Jak dlamnie system dziala ale malo sprawnie.

CarlO_o.png <---- To 100k plz to nie żebranie tylko za taxi sciagalem kase xD

Arios.png<----2h Sword/Cler

sygnaTURKI!!!

Opublikowano

bo ten autologin jest do dupy tyle mozan o nim powiedzieć było lepiej kiedyś

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Admin Cienia
Opublikowano

Napisałem specjalnie że jest zbugowany żeby uniknąć tego typu postów, ale no cóż, closed.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...