Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WojnyPolan

t3ix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do nowej polskiej gry przeglądarkowej WojnyPolan.com

Gra osadzona w średniowieczu, rekrutujemy armię, budujemy wioskę, atakujemy wrogów, wspieramy przyjaciół, łączymy się w plemiona, przejmujemy inne wioski

Dynamiczna, szybka rozgrywka, brak zagrody, przesyłanie wojsk!

Pierwszy oficjalny Świat ruszy 9 marca, już teraz można zarejestrować sie i sprawdzić, potem świat zostanie zrestartowany

Zapraszam

[url="http://wojnypolan.com"]http://wojnypolan.com[/url]

Wygląd strony głównej, reszta screenów na stronie już :)

13714641887633569376.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ta strona opiera się na silniku plemion a także na samym rozmieszczeniu okien itd. Tutaj za krytykę się nie zabieram, chociaż parę błędów od razu rzuca się w oczy ;)

Opublikowano

Ty to tworzyłeś? Forum mógłbyś stworzyć w tej samej domenie, a nie wykorzystując badziewne pseudo hostingi typu fora.pl. Jeżeli nie zbyt jesteś w tym opcykany mogę pomóc.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Tak, silnik napisany od zera. Zobaczę jaki będzie ruch na stronie i czy starczy transferu, jeśli tak to przeniosę

Opublikowano

Z fora nic nie przeniesiesz.

Wizualnie od razu skojarzyło mi się z Plemionami.

Tylko, dlaczego na tabelkach, a nie divach?:<

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Zrób podgląd wioski albo coś bo tak to lipton

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Wiesz ja nie zajmuje sie twoja gra to ty mysl o grze bo bez podgladu to lipa..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak, silnik napisany od zera. Zobaczę jaki będzie ruch na stronie i czy starczy transferu, jeśli tak to przeniosę

oczywiście, silnik sam pisałeś, szkoda że mapa świata z plemion, po co zakładka "Plemię" identyczne rozmieszczenie, tylko grafika usunięta. ale nie tylko mapa, każde menu raporty etc. PLEMIONA ;D pozdro. 2 dni i zrobię Ci identyczną gre. taki sam silnik, wyjebie grafe, i podpiszę jako mój projekt, zmienię tylko nazwę gry i powiem że sam silnik pisałem...

chce ktoś przetestować ?

oto passy:

zaku

dlampc123

Opublikowano

Coraz więcej graczy, grafika może nie zadowala, ale można nad tym popracować. Ładnie idzie!

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

Coraz więcej graczy, grafika może nie zadowala, ale można nad tym popracować. Ładnie idzie!

Grafika właśnie dobra, nie przesadzona, nie za mało jej. Co do ilości graczy, po dodaniu tego wpisu zwiększa się jej ilość także powodzenia w rozwoju.

Nieregulaminowa sygnatura

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

może ktoś by stworzył poradnik jak stworzyć taką grę od zera :P silnik itp.

A tak wgl to tak jak wyżej grafika taka sobie, ale ogółem gra podobna do plemion. Całkiem spoko.

95960628811806457489.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To na żywca silnik gry Polanie Online, napisany przez Compera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...