Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]VirtualMT2 Jak ukrasc komus eq? Prosze o linka Prosze.

W1nteRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Okradli mi konto;/ 2 razy i mam dosc szukania znów eq... i wpadł mi pomysl zebym tez kogos ukradl... tylko poszukuje takiego programu! Wiecie jak to zrobić? dam wszystko;> like... czy tam cos +... albo cos takiego... Prosze Was!:) Dajcie linka będe wdzięczny!!!:D ^_^

Opublikowano

Nie żartuje, może masz clienta od kolegi który dał ci go z tym wirem... a teraz cię okrada?

Opublikowano

Poprostu Wczoraj w nocy weszlem na Konto patrze do eq nic nie ma i to mi sie juz 2 raz przytrafilo i nie mam clienta od kolegi tylko sciagniety z forum virtualmt2 ... :(

Opublikowano

keylogger..

miałem to samo na virtualu i balmorze

proponuje pobrać triala norton internet sec. na miesiąc i przeskanować kompa

Opublikowano

Zformatuj kompa a po formacie, przeskanuj kompa i graj od nowa, co tydzień rób skany i nie ściągaj podejrzanych plików.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ale mu pomogliście -,-... Rzeczywiście, są takie programy, ale czy nie wystarczy zwykły Tradehack? Chodzisz tylko i mówisz np. - Pokaż miecz. On Ci pokazuje ty kradniesz i szybko zmieniasz CH zanim zapamięta twój nick. Najlepiej na TH grać na 2 koncie z nickiem, który bardzo trudno zapamiętać, np. :jkhgitreasfgh. Niestety, nie mam linka, ale możesz poszukać w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...