Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]wywala postac jak ma sie zalogowac do gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem postawilem serwer (stale ip virtualbox) metin2 wszystko cudnie dzala moge grac na nim ale gracze z zewnatrz maja problem z zalogowniem sie do gry

pong porty i ip w roocie ok ,niektozy gracze co uzywaja lanczera tego z sura moga sie zalogowac .gdzie tkwi problem ,moze jest ktos co mial cos podobnego

ip serwera 46.151.140.17 port logowania 11811 ch1 13000 ch2 16000 ch3 24000 ch4 27000 ,

porty przekierowane na routerku .nie znam sie na ustawienach freebsd moze mam wlaczona jakas zapore ze z zewnatrz nie moga sie zalogowac .

prosze o pomoc

Pozdrowiena dla ziomkow z Feniksa (s2) BAAL

Opublikowano

nie jest hamachi , ma stale ip i przekierowane porty , ja moge grac a tylko kilka osob z zewnatrz reszta ma problem

Opublikowano

Też tak umnie na Serwerze było ale mój był na hamachi i sam ten problem rozwiązałem każdy z graczy musi używać twojego Clienta.

Opublikowano

roumie lecz probowalemjuz wszystkiego od strony klienta ,mam nowego po edycji roota i jest to samo wywala jak postac podnosi reke do gory ,wywala jak uzywaja nawet moda tak jak juz pisalem przy uzycu lanczeraz sury kilku sie udalo ale to 1% graczy a nie chce uzywac tego lanczera z sura bo przeciesz mam klienta i co ciekawe na tym kliencie dzalalo jak byly pliki na dedyku taraz sa na serwerku w domu i juz jest zle wiec moze blad lezy w jakis blokadach w systemie freebsd ?

Opublikowano

tak na teraz taki jest .ale jak stal na dedyku bylo ok wiec czemu teraz jest taki problem ?

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...