Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CreditsMaker

bartek9991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mógłby mi ktoś wyjaśnić krok po kroku jak uruchomić prawidłowo CreditsMaker?

Byłbym wdzięczny.Oraz lajki lecą.

Opublikowano

1. Uruchamiasz aplikację "Credits Maker.exe".

2. Postępujesz z instrukcją która tam jest.

KONIEC

Opublikowano

dajcie se siana z tym programem;d samem lepiej bugowac pozatym on nie expi dronow. a wogule to ile on razy te drony sprzedaje? tzn 1 drona ile razy powiela?

Opublikowano

dajcie se siana z tym programem;d samem lepiej bugowac pozatym on nie expi dronow. a wogule to ile on razy te drony sprzedaje? tzn 1 drona ile razy powiela?

Teraz, po publikacji na pbdo i na mpc przez nooba - x2 (czyli nic się nie zyska) lub x3 (50k zysku).

Kiedyś - x15+ (600k+ zysku)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

ja dziś sprzedałem flaxa za 100mln max

Tu widać jak kłamiesz i prowokujesz niepotrzebnie ludzi ;P

to jest niemożliwe, chyba , że masz najszybszy internet i flaxa na 6 lvlu.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

robie to na VPS,flax na 6lvl net 10mb,ale za 100baniek udało się tylko raz,a kłamać nie mam po co

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

On nie kłamie. Na domowym łączu 20mbit sprzedałem 3 flaxy lvl 6 za 250kk. Pierwszy poszedł za ok 30, drugi może 65kk, a trzeci? :)

Wczoraj na łączu radiowym 2mbit sprzedałem flaxa lvl 6 za 85kk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...