Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer plemion

NeLubieWas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie spamuj temat nie dotyczy tego czy serwer będzie na dedyku czy na kompie. Ale jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć to będzie na dedyku...

Jeśli pomogłem kliknij Lubię to

Specjalista
Opublikowano

Na domowym kompie opłaca się ;)

Tylko że dodatkowo na własnym kompie stawiamy wirualną maszyne i dopiero na niej to odpalamy, bo tak bez pośredio to masz racje ;)

ale definitywnie 'no hamachi'

Opublikowano

Na domowym kompie opłaca się ;)

Tylko że dodatkowo na własnym kompie stawiamy wirualną maszyne i dopiero na niej to odpalamy, bo tak bez pośredio to masz racje ;)

ale definitywnie 'no hamachi'

I jaki to ma sens? Zastanow sie nad tym co napisales.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Specjalista
Opublikowano

@up, nie wiem czy de*** czy z pol**** ?

User w pierwszym poście pyta się czy postawić serwer hamachi czy bez hamachi, co na to ja odpowiadam 'no hamachi' ...

Może piszę zbyt trudnym sloganem, ale gdy nie rozumiesz tego co pisz to się nie udzielaj, bo szkoda nerwów na niewykształcone osoby ;)

@mod, musiałem mu odpowiedzieć , by takie osoby ruszyły mózgiem :)

Wiem że dzięki takiemu społeczeństwu w 70% to forum się utrzymuje, bo trzeba na ich głupie posty odpowiadać.

Opublikowano

@up, nie wiem czy de*** czy z pol**** ?

User w pierwszym poście pyta się czy postawić serwer hamachi czy bez hamachi, co na to ja odpowiadam 'no hamachi' ...

Może piszę zbyt trudnym sloganem, ale gdy nie rozumiesz tego co pisz to się nie udzielaj, bo szkoda nerwów na niewykształcone osoby ;)

@mod, musiałem mu odpowiedzieć , by takie osoby ruszyły mózgiem :)

Wiem że dzięki takiemu społeczeństwu w 70% to forum się utrzymuje, bo trzeba na ich głupie posty odpowiadać.

Niewykształcone ok. To masz napisane w profilu "Mówią do mnie Marek, mam 15 lat". Wiec zastanow sie zanim cos napiszesz bo taki z ciebie as a moze ustosunkujesz sie do tej czesci wypowiedzi "Tylko że dodatkowo na własnym kompie stawiamy wirualną maszyne i dopiero na niej to odpalam"?

Pomysl zanim napiszesz bo akurat jestem od ciebie pare lat starszy i w przeciwieństwie do ciebie nie chodze do gimnazjum tylko technikum informatycznego.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...