Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ten Playspan dziala?!

Elider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie kiedyś bawiłem się w ten playspan oczywiście myślałem że będzie tak różowo ale po tygodniu męczenia się stać mnie było na gold premium 3 dni...(i to jak zmianiałem ip)

Chciałbym mieć premkę bo teraz dosłownie większość ją ma.. ale skąd? naprawdę wydajecie grubą kasiorę żeby mieć lepsza broń? czy zarabiacie tyle na playspan? Dzisiaj zrobiłem sobie tam konto wypełniłem kilka ankiet ( niektóre po +100up) a po paru godzinach z 100 zrobiło mi się 93 -.-

Robiłem je oczywiście na ip US dane dobrze wypełniałem te poradniki z przed roku aktualne są?...

Opublikowano

Tak.. zadarmo mam 2 jedno za 18 up drugie za 4 . Pozatym co ja kupie na 3 dni premium? ile bym musiał zbierac na miesiąc...

A nabić to chyba przez pare tygodni siedzenia... wdodatku wszystko płatne skąd wy macie te premki ;x

Opublikowano

Teraz wszyscy mają premki "od" AmunicjaPL, wydał on BUG PlaySpan - znajdziesz go w tutorialach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak, tak. Każdy oczywiście. Najpierw namawia na kupno prywatnych proxy. Prosząc go o podanie strony do dobrych prox olewa całkowicie. Po wykupieniu 10 prox po 10 dolarów żadna nie działa, dobry mi to sposób. Nie ładujcie się w to bo nie warto, nikt wam nie pomoże.

Opublikowano

Witam

Plyespan działa,reklamy ciężko dochodzą ponieważ dużo ludzi zna bóga na plespanie dużo ludzi to robi,mała rada nie zmieniaj Ip za pomocą Hideip lub itp tylko proxy publik [i reklamy na pleyspanie najlepiej robić na wyszukiwarce Mozilla Firefox]

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Na początku robiłem na mozila programem foxyproxy ( jest strona z darmowymi proxy) ale polowa nie działa i i tak niedochodziły. Naprawde siedzicie całe dnie żeby mieć premke na 3 dni? ;d

ps poda ktoś ten tut do rzekomego bugu na playspan z którego wszyscy mają premki ;d

Opublikowano

Ja akurat bugu nie wykorzystuje tylko robie te reklamy "mobile" za 0 zł :) Z tego bugu 3 na 100 reklam ci dojdą więc nie ma się co bawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...