Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Dedykowany 3 sloty

MrRikiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym założyć server dedykowany mam do wydania do 8 zł (Na 3 Sloty) nie wiem z jakiego hostingu . Proszę Można Mi Coś doradzić?

Sygnatura by MrRikiPL, robię sygnatury GG:9956817

BNk.png

Odkrywca
Opublikowano

3 sloty to ty nie kupisz a szczegolnie za taka kwote jak masz dobry kom i neta to zrob na swoim kompie

Opublikowano

3 sloty to ty nie kupisz a szczegolnie za taka kwote jak masz dobry kom i neta to zrob na swoim kompie

To na 3 sloty za ile będe musiał zapłacić?

BNk.png

Opublikowano

na ownserver od 10 slotów. Nie można kupować na taką małą ilość slotów z powodu nie ogarnięcia javy przez tak małą ilość ramy przydzieloną na serwer. Ale na ownserver 1 slot = 1.5zł, więc za 9zł kupisz 6 slotów, ale musisz pogadać z administracją czy ci sprzedadzą te 6 slotów ;d

Opublikowano

www.ownserver.pl

Tutaj masz od slota.

Dzięki , ale gdy próbuje zamówić to moge tylko 10 slotów może jakaś pomoc?

BNk.png

Opublikowano

Sam mam serwer na Ownserver.pl

1.50zł z francji za slota - Prawda

Możliwość kupna 3 slotów - Fałsz

Co prawda pisze że "Od slota za 1.50" Ale minimum to 10 slotów.

@up Poczytaj oferte zanim zaoferujesz.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Serwer dedykowany ? Czy Ty wiesz co to jest serwer dedykowany. To nie jest tania rzecz w szczególności, że Ty chcesz kupić 3 sloty.

http://mineserv.eu/

Tutaj masz 5 slotów za 10 zł.

Kocham mame

Opublikowano

Żeby kupić serwer dedykowany np. na OwnSerw to trzeba mieć MC Premium ?

Opublikowano

Żeby kupić serwer dedykowany np. na OwnSerw to trzeba mieć MC Premium ?

Nie. Na zakupionym serwerze sobie ustawiasz czy ma być premium czy no-premium.

Opublikowano

ja polecam na craftserve.pl bo masz teraz promocje wiosenna -50% wiec za 7.50 masz na miesiac 3 sloty

Opublikowano

berzcie pod uwage to że on morze niemiec konta w banku i musi placis sms wieć patrzcie też na płatności a nie na cene bo za każdy co podaliscie za 3 soty wyjdzie sms-em 20-30 zł to tyle samo co za przelew (50 slotów)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam chciałbym założyć server dedykowany mam do wydania do 8 zł (Na 3 Sloty) nie wiem z jakiego hostingu . Proszę Można Mi Coś doradzić? Witam pomogę panu kupićten server

Opublikowano

berzcie pod uwage to że on morze niemiec konta w banku i musi placis sms wieć patrzcie też na płatności a nie na cene bo za każdy co podaliscie za 3 soty wyjdzie sms-em 20-30 zł to tyle samo co za przelew (50 slotów)

Co to za problem pocztą wysłać? A po 2 w każdym banku możesz zrobić przelew i do tego nie jest żadne konto bankowe potrzebne...

Bierz na ownserver.pl miałem tam i było ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...