Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Nowa seria video

_SilveR

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Maxiu_
Opublikowano

Chcesz być w następnym episodzie ?

Mam rozumieć ze to było ustawione.....

Easy

Opublikowano

kurwa to forum jest takie nieogarnięte ? Przeczytać opis mogłeś chociaż. Chodzi mi że jeśli chcesz być w następnym episodzie wyślij mi swoje video..

Nic nie było ustawione , było 8 vs 8... Wystarczyło spojrzeć w lewy górny róg lub chociaż kolesia co obok stał..

Opublikowano

Jesteś kreatywny nazwa fajna ;).

Intro fajne a strzał naprawde niesamowity tylko troche udawane mi sie to wydaje no cóż czekam na kolejne "epizody"

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak , tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie. Bo swoich clipów jeszcze trochę mam. I nie wiem czy w odstępie 3 dni czy 7 dni :) Oczywiście jeśli WY MACIE JAKIEŚ ŁADNE CLIPY proszę o przesyłanie , możliwe że ich użyję.

Opublikowano

Żałosne. Mimo tego ,że film króciutki to i tak robota spartaczona. Nagrywaj coś dłuższego i postaraj się w obróbce.A 2 HeadShoty to wyczyn na miarę nagrania i pokazania światu?

@Co wnioskujesz po K/D?? o.O

rsdgx1.jpg

Opublikowano

i mówi mi to koleś z kd 1.05. haha żałosny to jesteś Ty , krytykę przyjmuję ale nie od takiego noobstwa.

Vegas już ogarnąłem, ale nie miałem pomysłu na obróbkę. Ty pewnie mi pomożesz po czytając to co piszesz widzę że jesteś mistrzem vegasa :D

chcesz to można 1 vs 1 zagrać :)

A tak nawiasem montage będę niedługo składał ale póki co nie mam czasu...

Opublikowano

Powiem tak że obróbka filmu to jest troche fail.

Akcja jak zwykle fajna ale spróbój zlepić ich pare lepiej będzie to wyglądało ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

i mówi mi to koleś z kd 1.05. haha żałosny to jesteś Ty , krytykę przyjmuję ale nie od takiego noobstwa.

Vegas już ogarnąłem, ale nie miałem pomysłu na obróbkę. Ty pewnie mi pomożesz po czytając to co piszesz widzę że jesteś mistrzem vegasa :D

chcesz to można 1 vs 1 zagrać :)

A tak nawiasem montage będę niedługo składał ale póki co nie mam czasu...

Grasz p90tr takie cos jak ty to ja robie pistoletem...

Nie rób tych epizodów bo to bez sensu lepiej zlep to w jeden dobry montage.

K/D nie gra...

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...