Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[prośba] Nazwy trickshotów, topspin na pc, titanic, simple reload.

xtray5050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prośbę. Czy mogłby mi ktoś wypisać nazwy wszystkich trickshotów i wytłumaczyć na czym polegają? Czy da się zrobić topspina na pc ? Na czym polega simple reload?

Jeżeli da sie zrobic topspina na pc to jak?

PS. Znam 360,720,pic back,silentshot.Czy jest taki trickshot jak "titanic"?

Opublikowano

hmm.. wszystkich nie wymienię bo nie znam, ale mogę Ci napisać jakie znam i objaśnić na czym polegają. Da się zrobić Top Spina na pc'ie tylko musisz mieć yawspeed'a ustawionego.

To zaczynamy:

- Jesus shoot Polega na popatrzenie się na głowę Jezusa (favela) przez lunetę, następnie przytrzymanie przycisku z yawspeed'em, przeładowanie broni, zmianę broni na zapasową, zmiane broni na głowna i oddanie strzału.

- Temperrr shoot trick autorstwa Faze Temperrr, polega na szybkim schowaniu i wyciągnięciu broni, co daje fajny efekt, robi się go prosto, możesz skoczyć przycelować jak do qs'a ale nie oddać strzału obrócić się o 360 przycelować jak do qs'a nacisnąć z minimalnym przesunięciem czasowym 1 i 2 i oddać strzał i zmienić broń na zapasową.

- Care Package shoot Polega na spuszczeniu paki na krawędź budynku, skoczeniu, naciśnięciu podczas lotu E, naciśnięciu w tym samym czasie yawspeed'a, i oddaniu strzalu.

- Top Spin Polega na wejściu na drabine naciśnięciu spacji i równocześnie yawspeed'a, oddaniu strzalu.

- Titanic shoot polega na oddaniu strzału i równoczesnym naciśnięciu przycisku z rzutką.

- Tornado shoot polega na wystrzeleniu calego magazynka z broni zapasowej naciskaniu caly czas 2 i równocześnie trzymaniu yawspeed'a, skoczeniu, zmienieniu broń na broń głowną i oddaniu strzalu.

- The runner polega na biegnięciu na shifcie, skoczeniu (nie puszczajać shifta), naciśnięciu yawspeed'a i oddaniu strzalu.

Myślę, że pomogłem.W razie pytań pisz! Więcej trickshootow nie umiem. Liczę na lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...