Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Moda w stylu x -ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam moda w stylu x-raya który działa na serverach z modami typu IC, redstone, redstone 2,build craft i itp

Może ktoś by miał nawet taką mini mapke z zaznaczonymi diaxami lub pamiętam że kiedyś był kompas pokazujący diaxy lub wiele takich rzeczy mogą być też bugi na pomnożenie majątku wszystko nagrodze LIKE (wszystko na v1.1).

Jeżeli ktoś potrafi zrobić takiego x-ray'a to poproszę o pisanie na pw tam podam kontakt nie obejdzie się bez nagrody .

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Tak tak ...

@edit sorka nie tu bo miałem kilka okien otwarte

Opublikowano

Działa z modami ? Mógłbyś podać nazwę ? Może ty nie masz problemów z angielskim ale ja jestem b.początkujący .

Opublikowano

Witam szukam moda w stylu x-raya który działa na serverach z modami typu IC, redstone, redstone 2,build craft i itp

Może ktoś by miał nawet taką mini mapke z zaznaczonymi diaxami lub pamiętam że kiedyś był kompas pokazujący diaxy lub wiele takich rzeczy mogą być też bugi na pomnożenie majątku wszystko nagrodze LIKE (wszystko na v1.1).

Jeżeli ktoś potrafi zrobić takiego x-ray'a to poproszę o pisanie na pw tam podam kontakt nie obejdzie się bez nagrody .

Proszę czytajcie ze zrozumieniem :) . Po primo nie ta wersja Po drugie primo nie działa z modami Po trzecie primo proszę o jakieś inne propozycję

Opublikowano

Proszę czytajcie ze zrozumieniem :) . Po primo nie ta wersja Po drugie primo nie działa z modami Po trzecie primo proszę o jakieś inne propozycję

x-rey z tego co wiem to nie działa tylko z mini mapką a tak powinien działać

graj na takim bo i tak nie masz dużego wyboru modów :P

do6qfp.jpg

Opublikowano

My się nadal nie rozumiemy :P

Szukam wersji x-ray lub czegoś czym szybko znajdę diaxy i z kumuluje swój majątek :P lecz musi to współpracować z modami wymienionymi w pierwszym poście i ma działać na Multi z tymi modami

P.s tak dla jasności zwykły x-ray nie działa z modami wymienionymi w pierwszym poście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...