Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompletny plagiat MPCForum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .Dzisiaj dostałem na gg reklamę forum (MPCforum.pl) , oczywiście nie reklamuję teraz tego gówna . Otóż tak 3/4 działów jest tak samo ułożone na MPCForum , następna rzecz 4/4 tutoriali jest żywcem skopiowane z MPC. Proszę zróbcie coś z tym.

Administrator tego gówna to Only Head Shot .

Opublikowano

Ale czemu piszesz to tutaj :)?

Pisz do Seldka <3

lub kogoś innego innego z Administracji =/

Kokosz na TS3 nie odpisuje , teraz napisałem do Seldka ,zobaczymy jego reakcję .

Opublikowano

wiem... widziałem już z 6 for identycznych jak mpc. Inne są tylko ikonki działów, tło ( bardziej czarne ).. Reszta to samo.. Chuje od plagiatu się znaleźli... niech zrobią inne forum, nie tylko opierdalają skrypt mpc i wgrywają nowe ikonki..

graphic.png

Opublikowano

Nie sądzicie chyba że te gówno przebije mpc? xD

Plagiat zawsze bd plagiatem i tego się nie zmieni, zawsze będzie gorszy od oryginału ;)

Opublikowano

Co do niektórych poradników nie mamy praw autorskich bo są po prostu kopiowane z innych for np epvp. Ale te nasze własne powinien chronić!!!

Opublikowano

Co do niektórych poradników nie mamy praw autorskich bo są po prostu kopiowane z innych for np epvp. Ale te nasze własne powinien chronić!!!

dokładnie , ktoś pisze poradnik , pół godziny np. jakiś noob przyjdzie , ctrl+c ,ctrl+v i się cieszy . ; )

Opublikowano

Powiedz mi ile ludzi zrobiło swój WŁASNY poradnik, nie opierając się na innych, tylko własne doświadczenie? Jeśli zrobiliście to SAMI ( bez żadnej pomocy innych porad ), to wtedy możecie mówić, że to "wasze", jak i tak bez odpowiedniego dopisku staje się obojętne i każdy może z niego czerpać korzyści (kopiować, edytować itp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...