Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to ban?

lukasz190497

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Od kilku tygodni używam trainera 1.2.9,ale jak do tej pory nie miałem żadnych problemów.

Kłopot pojawil sie dzisiaj ...chyba to jest ban... ;/ Niepotrzebnie uzywałem wtym hacku car changera ;/ Macie tu ss

Jeżeli to ban to powiedzcie na ile :))

post-451031-0-75652300-1330699893_thumb.jpg

Opublikowano

zrob reinstal z nowej instalki ze strony worlda. tu masz link

world.needforspeed.com/download

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ale ja nawet nie mogę wejść na konto na oficjalnej stronce ;/

Cytuję: Istnieje problem z Twoim kontem. Skontaktuj się z działem obsługi klienta, aby uzyskać więcej informacji.

Plz wyślijcie mi najnowszego launchera!

Opublikowano

Siema! Od kilku tygodni używam trainera 1.2.9,ale jak do tej pory nie miałem żadnych problemów.

Kłopot pojawil sie dzisiaj ...chyba to jest ban... ;/ Niepotrzebnie uzywałem wtym hacku car changera ;/ Macie tu ss

Jeżeli to ban to powiedzcie na ile :))

Niestety muszę Cię zmartwić, ale jest to na 100% ban. Własnie taki komunikat pojawia się, gdy konto zostanie zbanowane. Jeżeli używałeś hacków to na 100 % dostałeś "permanent ban" Oznacza to, że ban jest dożywotni i nie odzyskasz konta w nfs oraz w innych grach zarejestrowanych w EA na tego samego maila. Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety muszę Cię zmartwić, ale jest to na 100% ban. Własnie taki komunikat pojawia się, gdy konto zostanie zbanowane. Jeżeli używałeś hacków to na 100 % dostałeś "permanent ban" Oznacza to, że ban jest dożywotni i nie odzyskasz konta w nfs oraz w innych grach zarejestrowanych w EA na tego samego maila. Pozdrawiam

Kolego kto ci tak powiedział -_- Kilka osób tak mam a Hacków nie używali -_- A dzieje ci się tak na innym koncie -_-

Nowicjusz
Opublikowano

jeśli używałes speed hack w wyścigach multiplayer, a to naprawdę ban to bardzo dobrze, że go dostałeś.

Opublikowano

http://world.needforspeed.com/news/article/41118

Dzięki Kolego z góry .

No to chyba jest już ban : d Używałeś zBota .?

Opublikowano

Takk ale nie chciał działać..to napewno przez to..szlak!

W wyścigach grałem fair tylko na pościgach chciałem wbic niewinnie lvl i igc ;(

To plz podajcie mi bezpośredni link do supportu to napisze :P

Opublikowano

No to masz werdykt ban i konto, i czas w błoto poszły. Tak samo mój kolega stracił konto z 37 lvl ;/. Myślę że temat Close bo wszystko wyjaśnione.

Pozdro

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

No to masz werdykt ban i konto, i czas w błoto poszły. Tak samo mój kolega stracił konto z 37 lvl ;/. Myślę że temat Close bo wszystko wyjaśnione.

Pozdro

Nie jesteś założycielem , nie masz prawa że temat do zamknięcia . Autor tylko o tym decyduje : P

Link do supportu (Nie wiem czy dobry)

https://help.ea.com/en/need-for-speed/need-for-speed-world

Opublikowano

Ja sądze, ze to tylko jakieś komplikacje z kontem. Napisz do supportu, kolega wyzej dał linka. Jak po tygodniu będziesz nadal tak mieć, to znaczy, ze ban :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No wchodze w ten link i w zakladke Account (Konto)

I który podtemat wybrać? O zbanowanych kontach?

Nie myślcie że jestem tępakiem z angla tylko nie wiem jak dobrze do nich napisac :P

Opublikowano

Ja sądze, ze to tylko jakieś komplikacje z kontem. Napisz do supportu, kolega wyzej dał linka. Jak po tygodniu będziesz nadal tak mieć, to znaczy, ze ban :/

Na 100 % jest to ban. Własnie taki komunikat pojawia się gdy konto zostanie zbanowane.

No wchodze w ten link i w zakladke Account (Konto)

I który podtemat wybrać? O zbanowanych kontach?

Nie myślcie że jestem tępakiem z angla tylko nie wiem jak dobrze do nich napisac :P

Dlaczego po prostu zamiast do angielskiego nie napiszesz do Polskiego supportu? Niestety to, że napiszesz do supportu nic Ci nie da, bo nie da się odwołać od bana jeżeli używałeś hacków jest to udokumentowane przez pracownica który Cie zbanował. Jedynym wyjątkiem w który dożywotnie bany zostały zdjęte to po ubiegłorocznych masowych banach, które były nie do końca sprawiedliwe. Więc przykro mi ale raczej jesteś już przegrany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...