Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Credits Maker

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

___________________________________________________________________________________________________

Credits Maker - Sekhmet trolololo

___________________________________________________________________________________________________

Program nie mój, instrukcja jest po odpaleniu pliku.

Wrzucam to bo nie mogę paczeć jak Flax próbuje zarabiać na takiej lameri.

Download:

http://download.hellshare.pl/trolololo-zip/5691857/

Skan 3/43

https://www.virustotal.com/file/f51b5acfba8c63f4259511285937b0b7c2289cbfee02ba9b402ce44f71fb00e4/analysis/1330698343/

Kod programu(paczka zawiera plik au3).

Plik au3 only.

http://download.hellshare.pl/credits-maker-au3/5691991/

P.S. Jeśli chcesz kontynuować pisanie tego programu, porzuć ten kod i pisz od nowa.

Ten kod to dno i wodorosty. Nie pisałem tego.

Opublikowano

Maggot Ci pozwolił na udostępnienie tego?

Znając życie Maggot nie zarezerwował sobie praw do tego programu, więc jedyne co może mi zaszkodzić to ACTA za kradzież własności intelektualnej, jak wiadomo decyzja o niej została zatrzymana.

Ahh ten Sekhmet.

Zaraz zobacze do czego to wgl jest ;p

Masz lajka ;]

Znowu 1 :D

@up.

O ty ;p

;<

Opublikowano

o co chodzi bo nie czaje jak to wlączyć powie mi ktoś?;p

Tak się zapytam...co to robi?

Najpierw chcieliście tego bota, a teraz nie wiecie jak go używać... W menu macie napisane wszystko jak wół...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

No i co frajerze.

Może napisz kto to napisał chociaż.

Kod był do dupy bo go nie pisałem pod publike baranie. Tylko dla siebie. Chociaż i tak nie jest zły , bo uniwersalny - klika na obrazki a nie współrzędne ..

Zresztą i tak masz starą wersje .

Opublikowano

Hehee to prosty klikacz w autoit.

Leci pierwszy LIKE od dawna, dam za poświęcony czas za darmo na rzecz innych :rolleyes:

Ale muszę dogryźć, mam własnego bardziej rozbudowanego bota ;)

Opublikowano

Kto napisał jest w programie.

Ale tak btw. Jak lokalizujesz tło to nie podawaj ścieżki względnej, tylko bezwzględną(czyli zamiast :C\\...\\GFX... "GFX\Tlo.bmp")

Bo inaczej obrazki nie wyświetlają się u innych.

Opublikowano

Kto napisał jest w programie.

Ale tak btw. Jak lokalizujesz tło to nie podawaj ścieżki względnej, tylko bezwzględną(czyli zamiast :C\\...\\GFX... "GFX\Tlo.bmp")

Bo inaczej obrazki nie wyświetlają się u innych.

BO MASZ STARĄ WERSJE , pisalem w poprzednim poście

Gdybyś ładnie po prosił może bym ci wysłał nową . Tylko nie wiem po co skoro podobno przez naszego wspaniałego noobkillera bug nie działa.

Opublikowano

@up Nie bulwersuj sie tak...

nikt tu się nie bulwersuje ;D

ale wkurwiają mnie tacy ludzie boty jak Sekhmet. Dostaną coś /dowiedzą się czegoś to udostępniają dalej, nawet bez zgody autora. Szkoda że ja w czas nie wystawiłem cracka do kbota...

Opublikowano

Mi staje na kliknięciu "sklep"

mam xp na mozilli i chrome to samo .

Nie używajcie tego ;D

kilka osób specjalnie dostało niedopracowaną wersje, np. taki sekhmet ;D

Opublikowano

Nie używajcie tego ;D

kilka osób specjalnie dostało niedopracowaną wersje, np. taki sekhmet ;D

A możesz udostepnic dobrą wersją ? na pw jak nie chcesz ogólnie
Opublikowano

Ależ ludzie, to tylko jest BOT dla tych którzy nie ogarniają jak kupić flaxa i go sprzedać bugiem za pomocą charlesa.

On nie zwiększy Wam szansy na więcej kredek za flaxa, on ma tylko w kółko kupować i sprzedawać bugiem flaxy i nic więcej.

Tak przeglądam kod, czytam posty i muszę powiedzieć, że twórca jednak za mało się postarał.

Kod długii jak Nil, połowa to stałe globalne, coś za dużo ich :P,

przy funkcji _ImageSearch lepiej używać mniejszych bitmap kilku-pixelowych.

Wystarczyła by jedna funkcja na wszystkie serwery, zamiast każda oddzielna.

To tylko moje spostrzeżenia, ale nie przejmujcie się, głupi jestem, co ja tam wiem... ;)

Opublikowano

Ależ ludzie, to tylko jest BOT dla tych którzy nie ogarniają jak kupić flaxa i go sprzedać bugiem za pomocą charlesa.

On nie zwiększy Wam szansy na więcej kredek za flaxa, on ma tylko w kółko kupować i sprzedawać bugiem flaxy i nic więcej.

Tak przeglądam kod, czytam posty i muszę powiedzieć, że twórca jednak za mało się postarał.

Kod długii jak Nil, połowa to stałe globalne, coś za dużo ich :P,

przy funkcji _ImageSearch lepiej używać mniejszych bitmap kilku-pixelowych.

Wystarczyła by jedna funkcja na wszystkie serwery, zamiast każda oddzielna.

To tylko moje spostrzeżenia, ale nie przejmujcie się, głupi jestem, co ja tam wiem... ;)

skoro tyle wiesz to dlaczego nie zrobisz własnej wersji i jej nie opublikujesz ?
Opublikowano

A po co, mało to było tematów i postów o charlesie i bugach ? nadal ludzie nie rozumieją jak zbugować sprzedaż.

Ile można pisać o tym samym w kółko?

Ludzie pisali, wyjaśniali czarno na białym, krok po kroku co i jak robic - nadal nie rozumiecie,

nawet kolega bota napisał i jeszcze z tym mieć problem to normalnie ja nie wiem jak to nazwać :P

@Edit UP

Kolego ten bot nie lata, nie bije alienków,

On tylko klika na pulpicie w firefoxie czy tam chrome i w charlesie kupno / sprzedaż flaxów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...