Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Warwick vs Jax

puuk.OWN !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jax po zmianie jest strasznie trudny a do tego papierowy, słabo sobie radzi w jungli jak i na solo, ja bym brał ww. Ciśnie jungle, a lanewick wymiata do tego pod lekkiego tanka miodzio ;]

Opublikowano

Warwick na full buildzie może nawet wysolować barona, więc jego na Twoim miejscu bym wybrał. Grałem nim sporo i trzeba przyznać, że w mid game robi rozkurw, bo większość na solo położy.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

ja co polecam jaxa, warwick ma malutki dmg, gangi dopiero od 6 lvla.

jax AoE stun, dobre combo, jeden z najlepszych na solo, przy dobrym buildzie potrafi rozwalić 2 gdy jest sam.

weź jaxa.

Opublikowano

Warwick na full buildzie może nawet wysolować barona, więc jego na Twoim miejscu bym wybrał. Grałem nim sporo i trzeba przyznać, że w mid game robi rozkurw, bo większość na solo położy.

Co Ty nie powiesz ? przy full buildzie , nawet soraka z ręką w d... wysolujesz barona.

jax AoE stun, dobre combo, jeden z najlepszych na solo, przy dobrym buildzie potrafi rozwalić 2 gdy jest sam.

weź jaxa.

Jax nerv w uuj, passywny skill już do niczego się nie nadaje, ostatnio grając nim zawiodłem się, jak dla mnie jax jest bezużyteczny teraz.

Polecam Warwicka, buff do skilla passywnego + lifesteal, przy dobrym buildzie ownisz, oczywiście kwestia junglowania i gankowania.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Co Ty nie powiesz ? przy full buildzie , nawet soraka z ręką w d... wysolujesz barona.

Jax nerv w uuj, passywny skill już do niczego się nie nadaje, ostatnio grając nim zawiodłem się, jak dla mnie jax jest bezużyteczny teraz.

Polecam Warwicka, buff do skilla passywnego + lifesteal, przy dobrym buildzie ownisz, oczywiście kwestia junglowania i gankowania.

zgadzam się z tobą.

Według mnie najlepszą postcią będzie ww ponieważ jak wcześniej wymienili ma dobre skille i zjedzie all na solo 1vs1 a czasami 2vs1 ja zjechałem nim 2 tanków ale te tanki to rammus i ammumu.

jak masz dobrego builda to jestes pro a jak do dupy to masz lipe ale tez sobie dasz rade.

Mój build:

Madred's Bloodrazor 3,8k

Infinity Edge 3,8k

Phantom dancer 2,8k

Berserker's Graves 920G

2x The Bloodthirster lub 1 The Bloodthirster

i wtedy The black Clever 2,8k

Ammumu jest osłabiony i to bardzo osłabiony.

Opublikowano

weź jaxa.

Ganki od 6 levela ? Ok, nie wnikam.

Jax to hybryda coś jak akali, jest papirem, ale z dużym demejdżem, ma doskok a reszta skilli to tak naprawdę buffy, ma stuna. Jax jest w late game nie do zabicie prawdę mówiąc, bije tak szybko i tak mocno, że nie wiesz co cię zabiło.

Warwick to świetna postać, zajebisty ult, leczy się z Q, dzięki skillowi na E może wyczuwać przeciwników w krzakach i dostaje więcej movment speeda, z bloodthisterem i green madredami nie do zabicia.

WW i Jax to koszt 1350 IP, razem 2700 IP, to wcale nie tak dużo... Zakup sobie WW, a potem Jaxa, graj tym który Ci się spodoba, bo obie postacie są świetne.

Opublikowano

Ganki od 6 levela ? Ok, nie wnikam.

Jax to hybryda coś jak akali, jest papirem, ale z dużym demejdżem, ma doskok a reszta skilli to tak naprawdę buffy, ma stuna. Jax jest w late game nie do zabicie prawdę mówiąc, bije tak szybko i tak mocno, że nie wiesz co cię zabiło.

Warwick to świetna postać, zajebisty ult, leczy się z Q, dzięki skillowi na E może wyczuwać przeciwników w krzakach i dostaje więcej movment speeda, z bloodthisterem i green madredami nie do zabicia.

WW i Jax to koszt 1350 IP, razem 2700 IP, to wcale nie tak dużo... Zakup sobie WW, a potem Jaxa, graj tym który Ci się spodoba, bo obie postacie są świetne.

ciekaw jestem czym chcesz gangować przed tym 6 lvlem nie mając żadnego cc.

@down

co ci po redzie jak wystarczy blask i już jesteś pod wieżą.

Opublikowano

No to żem jebnął...

Jax papierowy w jungli? WTF? Moge zrobić całą jungle z utratą 1/4 hp i jeszcze przy tym zgankować bota i mida...

Jak nie potraficie grać jaxem po patchu to się nie odzywajcie... Dalej potrafi wymieść cały team, jeden dobry stun i już....

Ja polecam jaxa. Sam gram nim w jungli, dobrze idzie ganki są zarąbsite, a jak kolega nie ma już flasha to jest praktycznie 100% kill z stunem.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Proste że Warwick, gdy jax dostał nerfa zrobił się słaby.

Dobry build pod Warwicka i zjedziesz team z palcem w dupie.

Bierz Warwicka ;)

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...