Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Jakis Debil Mi Zrobił........

hp180794

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj poszukując haków na mpc forum natknalem się na gościa który napisal ze ma haka i ze od 2 dni mu nie wykryło

no to scignolem go (w jego temacie nie bylo zadnych komentarzy) i wyskoczyla ramka z fakyou i bylo na pisane ,,

naciesz sie kompem przeż 10 9 8 7 6 5 4 .............. i koputer zaczał mi sie wylancać szybko wyciągnolem kabel z gniazdka chwile odczekałem i właczylem kopma ( mam neta z tp livebox) sygnał mam ale pisze ze nie może pobrac adresu

CO MAM TERAZ ZROBIć....>?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

MóJ NUME 515323493

Opublikowano
wczoraj poszukując haków na mpc forum natknalem się na gościa który napisal ze ma haka i ze od 2 dni mu nie wykryło

no to scignolem go (w jego temacie nie bylo zadnych komentarzy) i wyskoczyla ramka z fakyou i bylo na pisane ,,

naciesz sie kompem przeż 10 9 8 7 6 5 4 .............. i koputer zaczał mi sie wylancać szybko wyciągnolem kabel z gniazdka chwile odczekałem i właczylem kopma ( mam neta z tp livebox) sygnał mam ale pisze ze nie może pobrac adresu

CO MAM TERAZ ZROBIć....>?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

MóJ NUME 515323493

Przywróc System. ;))

Panel Sterowania -> Pomoc i Obsługa Techniczna -> Cofnij zmiany dokonane na komputerze przez Przywracanie systemu

I Przywróc Do Daty, Zanim Ściągnąłeś Ten Plik.

Opublikowano

Hahaha :D Dobry text @3up :D

Tez to zassalem przywracanie systemu. Ten plik to nie wirus :P Zmienia w rejestrze cos najprawdopodobniej.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Najlepiej podaj mi jeszcze namiary na gościa, trzeba go usnąć z forum. A tobie nie pozostaje nic innego jak format dysków i instalacja systemu od nowa.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

wystarczy ze cofniesz kompa o 1 dzien bedziesz mial neta i wszystko co ci dzialalo przez tego hacka tez neta niemialem i wr niedzialal

Daj +

Opublikowano

wydaje mi sie ze on ci zrobil kawal "shutdown" to takie polecenie dla windowsa zeby sie wylaczyl mozna do tego dadac tekst

na youtubienjest miliardy poradnikow jak to zrobic :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...