Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie moge sprzedac konto

LordChesse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam musze sprzedac konto w mu online infinity i czy ktos zna moze jakies forum czy cos gdzie moge wystawic i gdzie ludzie znajacy sie na mu zagladaja czasem? prosze o w miare szybka odpowiedz

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

na allegro nie chce probowalem juz i nikt nie kupil a inne fora z ta gra wlasnie pytam czy ktos nie zna jakichs gdzie mozna handlowac.

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

na priv mozna podac :P na allegro lipa troche bo wystawie nikt nie kupi a wystawienie kosztuje wiec zamiast zyskac to strace ;p

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

na allegro nie chce probowalem juz i nikt nie kupil a inne fora z ta gra wlasnie pytam czy ktos nie zna jakichs gdzie mozna handlowac.

No way.

Nie podajemy nazw konkurencyjnych MPC forum.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

nie chodzi mi o konkurencyjne... chodzi mi o takie co sie zajmuje sprzedawaniem ritemow do gier głównie

Pomogłem ? Daj Like =D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oj Chesse jeszcze ktoś Cie na administracji na Infinity da i będziesz banned i po koncie a uwierz jakbym był chamem już byś miał bana, bo wiem Elza jak twoje konto się nazywa, wystarczy PM do Resistant i masz po końcie warte to zachodu? ;>

Opublikowano

Dobra powiem Ci krótko i zwięźle taką metodę...

Wystawiasz daną rzecz, nie wiem nawet może być to lodówka, ale skupiamy się na koncie twoim :P :P

Bierzesz link z tego allegro do twojej aukcji i wchodzisz na przykład na dane forum o twojej grze, poszukaj na google na pewno się znajdzie. Robisz temat, opisujesz wszystko na tym forum + dajesz link i zachęcasz do aukcji - trzeba jakoś zachęcić do zakupu a nie tylko wystawiać. :D

PS: Żadnej konkurencji tutaj MPC nie robię, nie podałem innego forum a allegro to przecież normalna domena do handlu. :)

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...