Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Bug?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ulepszajac u kowala w m1 sprawdzilem pewna rzecz. Ulepszalem przedmiot. Kiedy pojawil mi sie wybor TAK / NIE wzialem moj przedmiot lewym przyciskiem myszki przesunalem na TAK i zostal spalony jednak nadal moglem go jakby przeniesc. Wzialem go wiec na ziemie i wyskoczyla informacja czy chce upuscic zolc. Kiedy nacisnalem tak nic sie nie stalo... Zolc (ktora nie wiem skad sie wziela) nie wypadla.Nie wiem czy to ma jakies znaczenie czy to tez moze jakas luka ale pisze o tym bo moze komus sie przyda. Nie znam sie na hackowaniu tak szczerze, zwyczajnie takie cos zauwazylem wiec jesli to zaden news to prosze o usuniecie tematu : )

Opublikowano

Jest to bug ... Lecz w żaden sposób go nie wykorzystasz ,ponieważ przedmiot po spaleniu znika i go nigdzie nie ma . A ta pozostała żółć to jest taki bug tej żółci też się nie da wyrzucić bo jej tam po prostu nie ma .To pewnie jakiś błąd w plikach.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Heh, no nie wyszlo ci :P Dziwne ze nigdy sie z tym nei spotkales z tym w grze bo to chyba najczestszy Bug w metinie ;P

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...