Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam serva na ktorym jest najmniej ludzi bo jak jest ponad 100 to mi sie komp wiesza albo najlepiej powiedzcie jak zrobic własny zebym sam se zrobił

wiem ze nieten dział ale tam mało osob siedzi i nikt nieodpisze bd musiał długo czekac

Opublikowano

jak mało kto odpisuje jeżeli jest tylko okazja i wiem ocb. to odpisuje codziennie.. na jaką wersje potrzebujesz server ? i o jakich ratach ?

Opublikowano
jak mało kto odpisuje jeżeli jest tylko okazja i wiem ocb. to odpisuje codziennie.. na jaką wersje potrzebujesz server ? i o jakich ratach ?

mam wszystkie dodatki i jeszcze wersje 3.1.3

Opublikowano

nie wiem ja na nim nie gram ;] podałem mu taki jaki znalazłem na wow-statusie i pisało ,że online jest 58osób ;]

Opublikowano

Niktos gralem na low rate WOLTKU powiem tak fajnie sie gra w dodatku te insty o moj boze

Polecam ci grac na buring crsade 2.4.3 HellGround .. ja gram tam akutalnie bo woltk takie bugi takie sie gownianie gra .... polecam ci HG

30364378.png

Opublikowano

Haha kolego ;>. A tutaj ci kokosz albo szymek napisze ban. Closed topic. Nie ten dzial. A pozatym o jaka gre chodzi ? ;).