Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]no such file or directory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka:) Zrobiłem serwer metin2 , chodził fajnie aż mi wyskoczyło no such file or directory prosze o pomoc . Myślę że to może być spowodowane tym ze

zamiast exend dałem quick w navi bo chciałem tabele naprawić. Z góry za pomoc dziękuje :)

Opublikowano

Ale serwer ci chodzi ? Jak tak to pokazują się chyba co 15 minut czy co ile logi zapisują jak serwer chodzi to nie masz czym się martwić

Opublikowano

Ale serwer ci chodzi ? Jak tak to pokazują się chyba co 15 minut czy co ile logi zapisują jak serwer chodzi to nie masz czym się martwić

nie działa serwer w tym problem cały czas po kilka wyskakuje ten błąd :(

Opublikowano

ten błąd to standardowy komunikat w plikach navicad nic do tego nie ma mozna to usunac Difem gdzies był na mpc. ale napewno nie od tego ci serwer nie działa sprawdz sysery .

15961668440157620438.png

Opublikowano

ten błąd to standardowy komunikat w plikach navicad nic do tego nie ma mozna to usunac Difem gdzies był na mpc. ale napewno nie od tego ci serwer nie działa sprawdz sysery .

możesz dokładniej :D był bym wdzięczny ;) I co mi ten Dif da ?

Opublikowano

możesz dokładniej :D był bym wdzięczny ;) I co mi ten Dif da ?

ten dif ci da tylko ze ten komunikat nie bedzie wyskakiwał .

15961668440157620438.png

Opublikowano

ten dif ci da tylko ze ten komunikat nie bedzie wyskakiwał .

A będzie serwer działał czy to nic nie pomoże? Jesli ma pomuc to poweidz mi prosciej jak mam to zrobić będe wdzięczny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...