Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposob

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest wasz sposob na zarabianie? Czego uzywacie i czy to sobie chwalicie? Jest pelno sposobow na tym forum. Przeczytalem wszystkie ale szczerze to kowal w dt, dropienie medali czy nawet boty w m2 nie sa szczegolnie dochodowe. Trzeba poswiecic duzo czasu, itemy schodza niesamowicie wolno a ich ceny tez nie sa wcale wysokie. Dobra rzecz to lowienie ryb tylko ze ludzie przestali je kupowac. Malze tez nie schodza a perly leca z zenujaca czestoscia... Wlasciwie to nie dropia prawie wgl... Hacki naturalnie wchodza w gre. Piszcie tutaj jak wy korzystacie z oprogramowania i jaki macie z tego zysk. Za najlepsze odpowiedzi stawiam + i 5.

Pozdrawiam, czekierap

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

A co do bodego 35 lv , to jest chyba najlepsze rozwiązanie.

Zakupisz dobre eq oraz rękawice złodzieja + boja i jedziesz na metki do m2, a nawet do doliny na metki cienia, jeśli uciąniesz.

Możesz również iść do v2 po itemki czyli drop, dropią tam tarcze na 61lv, solidne bronie oraz nie raz jakaś zbroja wypadnie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szczerze to metki Daja tylko ku i kd i to trzeba miec duzo szczescia a drop hack na red lesie to wgl bez sens. Lepiej wbic lv i samemu walic metki ; ) Czekam na dalsze odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci powiem to co większość, metki, dt, handel ... Ja na takich 3 fazach gry dorobiłem się 97 na s1 88 s4 94 s9 itd ... A eq takie że każdy pada po 2 skillach ...

Opublikowano

Ja gram fair play dt metki i dorobilem sie ladnego eq mam 86 lvl.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ja ci powiem tylko tyle sura wp 75lv i metki mordu w dt ;)

gralem bez is'a sie dorobilem eq 5b bijac tam metki i czesto tez do red chodzilem

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...