Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eurogąbki nasza-klasa.pl

wirek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro dał takiego linka z którego nie da się pobrać, to znaczy, że takie coś nie istnieje. Jednak jeśli to istnieje to zarzuć to np. nawet na chomikuj. czy na jakiejś innej stronce. Pozdrawiam

Opublikowano

czesc tyczy sie do tych co to napisali sluchajcie to narzedzie jest platne dlatego go dalem na taki server bo za karzde pobranie mam jakis datek wiec bez takich komentarzy a teraz do tego co napisal ze nie idzie pobrac wybacz ale jak ktos sie nic nie zna to nie pobierze wystarczy nacisnac download potem wyswietli sie tabelka z ktorej trzeba wybrac jedna akcje np ; zarejestruj sie na akazooo i pobierz mp3 hits potem podajesz numer tel dostaniesz na telefon pin podajesz pin i potwierdzasz i prosze automatycznie pobiera a jak ktos nie potrafi czytac po polsku no to trudno

Opublikowano

Ok, sorki mój błąd powiedz chociaż ile za to się płaci, żeby mi nie zjadło nie wiadomo ile. Pozdrawiam

Opublikowano

czesc tyczy sie do tych co to napisali sluchajcie to narzedzie jest platne dlatego go dalem na taki server bo za karzde pobranie mam jakis datek wiec bez takich komentarzy a teraz do tego co napisal ze nie idzie pobrac wybacz ale jak ktos sie nic nie zna to nie pobierze wystarczy nacisnac download potem wyswietli sie tabelka z ktorej trzeba wybrac jedna akcje np ; zarejestruj sie na akazooo i pobierz mp3 hits potem podajesz numer tel dostaniesz na telefon pin podajesz pin i potwierdzasz i prosze automatycznie pobiera a jak ktos nie potrafi czytac po polsku no to trudno

Nie dodałes że trzeba sms-a wysłac za 4 zł z groszem :)

Opublikowano

kame i wobek

kame tak sa akcje za ktore sie wysyla sms a sa akcje za ktore po prosty podajesz numer i przysla ci pin i nic sie nie placi a jak tak wam to nie odpowiada to moge brac po 5 dolarow za to i podawc wam na gg program za darmo go nie udostepniam a 4 zl to nie duzo a jesli jeszcze ktokolwiek ma pytania porosze pisac na gg 41134020

Opublikowano

kame i wobek

kame tak sa akcje za ktore sie wysyla sms a sa akcje za ktore po prosty podajesz numer i przysla ci pin i nic sie nie placi a jak tak wam to nie odpowiada to moge brac po 5 dolarow za to i podawc wam na gg program za darmo go nie udostepniam a 4 zl to nie duzo a jesli jeszcze ktokolwiek ma pytania porosze pisac na gg 41134020

Zaraz pobiore i zobacze mam nadzieje ze w ciula mnie nie robisz

Opublikowano

Wrzuć na normalny hosting , na mpcforum nie można udostępniać plików na tego typu hostingach .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...