Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ładuje się mapa

przema2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pobrałem Lola cieszyłem się że wreszcie moge w niego pograć bo kolega opowiadał mi że to fajna gra wszystko pieknie ładnie loguje się klikam samouczek i ku mojemu zdziwieniu pasek ładowania mapy dochodzi do końca włącza się dzwięk ale dalej jest ten obrazek przed mapą i nic się nie dzieje pomyślałem sobie że może włacze coś innego że to tylko samouczek zbugowany ale wszystko inne ma to samo . Czy ktoś może wie co trzeba zrobić .

Ps gram na laptopie Hp pavilion dv2000

Opublikowano

Ja tak miałem na starym kompie, moja karta nie obsługiwała Shaderów 2.0 czy tam 3.0 (te, które są wymagane do lola). Upewnij się, że masz odpowiedniego kompa do gry w lola :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

TRUE STORY ! Ja kiedyś grałem w LoL'a ale formacik i mam ten sam błąd .. o co chodzi z tymi shaderami ? Można je gdzieś ściągnąć czy cóś ? ^^

Opublikowano

Shadery ? :c jeśli karta obsługuje to pobieramy nowsze sterowniki i powinno działać :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...