Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z ustawieniem M2F-bot 4.2 (by francuz)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mama windows 7. Sciągnąłem F-bot 4.2, ale nie mam pojęcia jak się go ustawia, co trzeba wpisać w rubryki, jak ustawić opcje gry. Proszę o pomoc.Żeby nie było niejasności wstawiam zdjęcie bota jakiego mam.

post-563964-0-98861800-1330593373.png

Opublikowano

mnie sie wydaje ze w przynete musisz wpisac rubryke z eq gdzie sie znajduje, w branie sekundy po ilu ma wyjmowac, a otwieracz gdzie ryby sie znajduja. PS. daj linka ;p

Opublikowano

Mam go ze strony chomika (strona 2, f-bot 4.2):

To jest ukryta treść, proszę

Chcę go ustawić na pl, ale nie mam pojęcia jak.

Tu link strony, gdzie teoretycznie jest do tego instrukcja, ale robie jak tam jest pokazane, ale bot ani rusz. Nie wiem czy mam stanąć postacią w jakieś szczególne miejsce, jaki tam cyfry wpisać. Normalnie czarna magia. Jeśli ktoś umie mi jakoś pomóc to bardzo proszę.

Link do instrukcji (trzeci od dołu):

Weteran
Opublikowano

Działa na pl, skoro znalazłeś botka, to poszukaj programu do automatycznej konfiguracji (został taki wydany)

Bardzo dobry program francuza, niestety dawno przestał wydawać nowsze botki.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

juz wiem, tamte X oraz Y sa to pixele monitora po ktorych automatycznie bocik porusza kursorem no trzeba poszukac tego programiku do konfiguracji

MAM!! :D:D

tylko musisz zjechac na dol masz instrukcje, pobierz te programy ustal pixele duzo roboty ale za to sie ostro wzbogacisz

Opublikowano

Pobierz PL bo jest, ale ja niestety nie moge znalesc na win x32 wszystkie wersje x64 :<. no coz, ale rozwiazalem swoj problem z M2Fish, wiec zycze Ci powodzenia w rozgryzaniu tego botka ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...