Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

która lepsza m60 gold 8th slot vs g36 camo 8th slot?

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka broń z tych 2 jest lepsza ? Chodzi mi o tryb CQC a do assaulta mam zwyklego famasa country famasa i xm8

Opublikowano

Polecam m60 dlaczego ? g36 camo nic się nie różni od normalnego G36 oprócz wyglądem a tak to m60 też się nie różni od golda ale fajniej wygląda i jest na 8 th więc na 3 możesz sobie kupić normalne g36

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Zdecydowanie G36, ponieważ m60 GOLD jest duzo gorsze od zwykłego m60. Widać na roomach jak niektórzy ludzie wbijają po 30 naboi z m60 gold,a typ dalej nie pada. Natomiast g36 jest bardzo dobre na cqc jeśli jesteś ogarnięty z tą bronią to naprawdę możesz poskillować.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zdecydowanie G36, ponieważ m60 GOLD jest duzo gorsze od zwykłego m60. Widać na roomach jak niektórzy ludzie wbijają po 30 naboi z m60 gold,a typ dalej nie pada. Natomiast g36 jest bardzo dobre na cqc jeśli jesteś ogarnięty z tą bronią to naprawdę możesz poskillować.

LOL ? m60 jest takie samo jak normalne tylko że na 8slot...widać poziom niektórych ludzi : /

jak wbijają po 30 naboi to jest laggerem a nie m60 jest słabe -.-

g36 jak masz premke kup sobie normalne, ja baaardzo polecam m60 gold

poniewaz jest celne, dosyc szybkie i ma 100 ammo.

graphic.png

Opublikowano

Ja bym Ci polecał wziąć m60. Skoro już masz famas, to przydałaby się broń, która ma dużą ilość amunicji. Poza tym m60 jest na 8 slot więc nie widze problemu dokupienia jeszcze g36 zwykłego - oczywiście jak masz taką możliwość.

32354141673387527780.png

Opublikowano

m60 gold i jak masz 5 slot to Famek + xm8

Jeden z lepszych zestawów do którego nie potrzeba nawet zbytniego skilla ;P

Opublikowano

Dostałeś sporo odpowiedzi ;D

Takie tematy tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/428029-wydawanie-dinarw-g1-i-wybieranie-itemw/

;)

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...