Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Która z podanych wybrać?

Tolkien

Jaką wybrać postać?  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? wybra? posta??

• Irelia
      4
    • Nocturne
      6
    • Kog'maw
      5
    • Fiora
      3
    • Skarner
      1
    • Katarina
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Irelia, Nocturne, Kog'maw, Skarner, Fiora,Katarina

Zależy mi na: Miła gra, i żeby szybko się nie nudziła zeby nie był za bardzo pod AP, Dobry dmg i dobry deff ( duzo hp )

Dodatkowe informacje: Podajcie swoje propozycje ( postać 3k + żeby kosztowała )

Opublikowano

Podałeś różne postacie. Jeśli chcesz dużo hp to Kog maw. DMG to Nocturne i katarina i irelią. Fiorą i skarnerem nie grałem.

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

@Up

To żeś dojebał Kog maw dużo hp... Kog jest ad carry czyli ma trzaskać 3 miliardy dmg w 3 sekundy a nie mieć hp -.-

@Top

Zastanawiałbym się nad Kogiem albo Irelią

Irelia - świetny solo top, dobrze wyfarmiona kieruje gry

Kog - w early może nie taki świetny ale w late pokazuje swoje pazurki, passyw z jego skilla zżera % hp

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Człowieku mam obczajony własny build skarnerem i jak dla mnie skarner to świetna postać natomiast idziesz nią pod ap/tanka mage tanka jak zwał tak zwał.

1.Ulti nigdy się nie nudzi , pamiętaj by przed ultem użyć W !

2.Spamowanie Q w early game nic nie daje dlatego:

Na 1szy spell maksujesz e i atakujesz cele ,które trafiłeś z e i się leczysz, jeżeli dobrze to rozegrasz to od 1lv do 10lv jesteś na lane.

3.dobry skarner to master farmy dzięki E,Q nie bój się używać tego na minony.

4.Jak sie dobrze nafarmisz to W+Ghost i wyciągasz kogoś na ulcie od towera :D twój team robi reszte i piszą gj skarner.// UWAGA pamiętaj nie ryzykuj jeżeli ktoś obok celu ma stuna lub "klatkę"

Ja nie żałuje 6300 wydanych na skarnera.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Irelia duży dmg i wytrzymała.

Nocturn olbrzymie dmg a na survi można coś do niego kupić więc papieremnie będzie.

Opublikowano

fiora nie ma duzo hp ale gra sie bardzo przyjemnie. zamiast hp masz olbrzymi attack speed co z polaczeniem life stealu robi ze jestes niemal niesmiertelny :D

Opublikowano

Człowieku mam obczajony własny build skarnerem i jak dla mnie skarner to świetna postać natomiast idziesz nią pod ap/tanka mage tanka jak zwał tak zwał.

1.Ulti nigdy się nie nudzi , pamiętaj by przed ultem użyć W !

2.Spamowanie Q w early game nic nie daje dlatego:

Na 1szy spell maksujesz e i atakujesz cele ,które trafiłeś z e i się leczysz, jeżeli dobrze to rozegrasz to od 1lv do 10lv jesteś na lane.

3.dobry skarner to master farmy dzięki E,Q nie bój się używać tego na minony.

4.Jak sie dobrze nafarmisz to W+Ghost i wyciągasz kogoś na ulcie od towera :D twój team robi reszte i piszą gj skarner.// UWAGA pamiętaj nie ryzykuj jeżeli ktoś obok celu ma stuna lub "klatkę"

Ja nie żałuje 6300 wydanych na skarnera.

Robienie skarnera pod ap offtanka mija się z celem.

Co do Noc i Skarnera, to obie postacie są świetne. Skarner co prawda ma lipne early, ale potem jesteś nie do zabicia. Z tych postaci najbardziej polecałbym ci właśnie Skarnera i Nocturna.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Wziąłbym irelie najbardziej z tych wszystkich bo ma true dmg i jeszcze bardzo wytrzymała.

Nocek też jest dobry albo skarner

<>

• 2 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...