Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Nowy Petfilter - Vsro Files.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego że petfilter nie jest mój , jeżeli się podoba dajcie lajki :)

mxAJE.gif

qqxqbo.jpg

w6MZI.gif

1.Open configs folder, settings.ini and write your server ip

2.Open Pet filter.exe and click Start Client

3.Login and set your settings

4.Click Start and have fun :)

Kn7Et.gif

1.Otwórz folder configs , przejdź do settings.ini i wpisz tam ip twojego serwer.

2.Otwórz Petfilter.exe i kilknij start client.

3.Zaloguj się i ustaw według upodobań.

4.Kilknij start i endżoj.

4dpmP.gif

To jest ukryta treść, proszę

npmgw.gif

This version will only work with old vsro files based servers.

Opublikowano

Sprawdziłeś czy działa ?

Bo mi nie zbyt chciało to działać jak grałem na wersji Beta (nie działał z połową petów).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Skoro działa to podpinam - bardzo przydatny programik.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie udalo mi sie tego ustawic oO.

mBot jest wiec juz nie potrzebne moim zdaniem ^^.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Filter działa tylko z tymi petami :)

-Monkey

-Squirrel

-Rabbit

-Spotted Rabbit

-Gold Pig

-Pink Pig

-Great Glider

-Cat

-Raccoon dog

-Sylph

-Snowman

-Ghost

-Circus Bear

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

Ale szczerze mówiąc po co nam ten TuT jak istnieje coś takiego ja Mbot xD i tam petfilter jest dużo bardziej rozwinięty

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ale nie którym nie działa MBot

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam problem nie mogę zapisać swoich ustawień. Ogólnie wszystko działa ładnie tylko za każdym wyłączeniem programu ustawienia znikają, a kliknięcie w "Save" nic nie powoduje. Pomoże ktoś?

A jednak nie działa tak jak myślałem . Zaznaczyłem na liście tylko wybrane przedmioty, czyli kilka stonów, eliksiry i nie wiem dlaczego w grze pet nie zbiera mi waponów, armoru, a tylko te rzeczy z listy + gold.

Venspng_xwxpqhq.png

Opublikowano

Mam problem nie mogę zapisać swoich ustawień. Ogólnie wszystko działa ładnie tylko za każdym wyłączeniem programu ustawienia znikają, a kliknięcie w "Save" nic nie powoduje. Pomoże ktoś?

A jednak nie działa tak jak myślałem . Zaznaczyłem na liście tylko wybrane przedmioty, czyli kilka stonów, eliksiry i nie wiem dlaczego w grze pet nie zbiera mi waponów, armoru, a tylko te rzeczy z listy + gold.

to problem masz rozwiazany ?
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Właśnie nie. Są dwa szkopuły, które mi przeszkadzają:

1. Nie działa "Save". Po po prostu po kliknięciu nic się nie dzieje.

2. Chodzi mi o to że chciałbym aby pet zbierał wszystkie itemy typu bron, zbroja, biżuteria, złoto + te kilka stonów i eliksirów. Czy aby to działało muszę zaznaczać wszystkie itemy typu bron, zbroja, biżuteria, stony czy wystarczy zaznaczyć same kamienie i eliksiry?

Venspng_xwxpqhq.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] Nowy Petfilter - Vsro Files.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...