Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Client XenoxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam problem, mianowicie :

staram się ściągnąć clienta serwera XenoxMT2 jednak ściąga mi się on bardzo, bardzo długo .

Internet mam 50mb/s i laptopa też nie najgorszego !

Ściągałem ze strony serwera (za pomocą programów i normalnie), torrenty ...

Bardzo prosił bym o link z bardzo spakowanym clientem, oraz wrzuconym na najszybszy serwer .

P.S. Proszę mi nie pisać linku tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/411480-tutjak-pobrac-clienta-z-bardzo-duza-predkoscia/

Z góry dziękuję, pozdrawiam !

:)

Opublikowano

Mam taki sam problem nomralnie client sciaga sie z predkoscia 1500kb/s a teraz po 50kb/s...

Wrzucilby ktos go na jakis inny hosting?

Opublikowano

eee mam to samo... mam interent 20mb/s a pobiera mi się z prędkością 20kb/s (to jest z rapid share'a) może ktoś to wrzucić na hotfile?? albo speedyshare?

Opublikowano

Znam odpowiedzi na wasze problemy dlatego tak jest że zobaczcie np jak bylo MegaUpload to szybciej się ściągało. to byś musiał/a kupić premium tam na stronie bo oni blokują prędkość nie zależnie od internetu !!! każdy Hostin inna prędkość ;)

Opublikowano

@UP IDIOTO! pisałem przecierz że to przez RS i żeby wrzucić to na inny hosting byle nie RS a ty se tylko posty chcesz nabić..??

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...